Ατομικό, αλλά παίζει ο Καστίγιο

16:07 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η καρδιά του Μανουέλ Μασάδο πήγε στη... κούλουρη, βλέποντας το πρωί της Παρασκευής τον Νέρι Καστίγιο να τρέχει μόνος του, ωστόσο στη συνέχεια ηρέμησε μαθαίνοντας από το ιατρικό επιτελείο πως αυτό συνέβη για καθαρά προληπτικούς λόγους και τίποτα παραπάνω. Οι χαμηλές πτήσεις της εποχής Πρόμπιερζ, σε συνδυασμό με την επαναφορά στους φουλ ρυθμούς των τελευταίων αγωνιστικών, είχαν ως αποτέλεσμα να πιεστεί ο οργανισμός του Μεξικανού, ο οποίος δεν πρόκειται να λείψει από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τόχα, Γιαννιώτας,

Παπαστεριανός, όπως οριστικά, πια και ο Σάκης Πρίττας, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά. Οι παραπάνω τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτελούν τις απουσίες του Μασάδο ενόψει Λεβαδειακού, συν, ασφαλώς, τον Μιχάλη Σηφάκη που επιστρέφει από το Βέλγιο και λογικά το Σάββατο θα βρεθεί στο Ρύσιο για προπόνηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει την Κυριακή, με σημαντικότερη αλλαγή, σε σχέση με το ματς κόντρα στη Δόξα, την επαναφορά του Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, στη θέση ενός εκ των Ντίκο ή Σανκαρέ. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη απόφαση είναι το μοναδικό δίλλημα που έχει να επιλύσει ο Μασάδο, καθώς οι υπόλοιπες θέσεις, μάλλον έχουν βρει τον κάτοχό τους.

Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί ένα τελευταίο χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου και εν συνεχεία ο προπονητής του Αρη θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι, κόντρα στους Βοιωτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα