Να την κεράσει… βότκα

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, η Χίος βρίσκεται στη Ρωσία, όπου αύριο στις 5 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει τη Σίντεζ Καζάν, με στόχο τη νίκη για να έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «8».

Στις 2 τα ξημερώματα αναχώρησε η Χίος για το Καζάν και κατάφεραν να ξεκουραστούν στις 9 το πρωί. Το ταξίδι Αθήνα- Μόσχα διήρκησε 3,5 ώρες ενώ ακολούθησε νέο αεροπορικό ταξίδι για το Καζάν που χρειάστηκε 1 επιπλέον ώρα και 40 λεπτά. Το Καζάν, είναι η πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, 721 χιλιόμετρα από την Μόσχα, και

το διαπερνούν οι ποταμοί Βόλγας και Καζάνκα.

Ο Βαγγέλης Ρούπακας για ένα ακόμα παιχνίδι, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Χατζηδάκη και Χατζηθεοδώρου που έμειναν στην Ελλάδα, ενώ ο Γιώργος Κατσουλάκης χτύπησε στο μάτι στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και του τοποθετήθηκε ένα ράμμα στο εσωτερικό του ματιού. Εκτός απροόπτου ο Κατσουλάκης θα λάβει κανονικά μέρος στην αυριανή αναμέτρηση.

Η νησιώτικη ομάδα έχει τεθεί αντιμέτωπη και πάλι φέτος με τους Ρώσους, στην α’ φάση των Ομίλων που έγινε στη Γαλλία, όταν η Χίος επικράτησε με 11-7 της Καζάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα