Κωστένογλου: Να τους ανοίξουμε την άμυνα από τα άκρα

Ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει ότι ο ΟΦΗ θα παίξει κλειστά και μαζεμένα στην άμυνα, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει την ΑΕΚ στο να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο "Γεντί Κουλέ" και γι' αυτό στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής έδωσε οδηγίες στους παίκτες του, προκειμένου να φύγουν με το τρίποντο από την Κρήτη το βράδυ της Κυριακής.

Πρώτα απ' όλα ο τεχνικός της ΑΕΚ

έκανε μια αναφορά στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Λοκομοτίβ Μόσχας, λέγοντας στους κιτρινόμαυρους πως:

"Κάναμε καλή εμφάνιση στην Μόσχα, αλλά πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το πρώτο γκολ της Λοκομοτίβ μας αποσυντόνισε, αλλά δείξαμε ψυχή και πάθος".

Κατόπιν, ο Κωστένογλου αναφέρθηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του σχετικά με το πως θα πάρουν τη νίκη.

"Τώρα βλέπουμε μόνο τον ΟΦΗ. Τίποτα άλλο. Παίζει με πολυπρόσωπο κέντρο και δυνατή άμυνα και γενικώς έχει πολλούς παίκτες πίσω από την σέντρα.

Εμείς πρέπει να παίζουμε από τα άκρα για να τους ανοίξουμε την άμυνα. Εκεί θα τους χτυπήσουμε. Το πώς θα το αναλύσουμε αύριο", τους είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα