Νέα εποχή στους Κανάντιενς

Λίγο πριν το τέλος μίας καταστροφικής σεζόν, οι Μόντρεαλ Κανάντιενς απέλυσαν τον γενικό τους διευθυντή και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Παρελθόν αποτελεί ο Pierre Gauthier, μέχρι πρότινος GM των «Χαμπς». Απολύθηκε επίσης ο Bob Gainey, προηγούμενος γενικός διευθυντής και σύμβουλος του συλλόγου. Ο Gauthier βρισκόταν στους Κανάντιενς από το 2003 και είναι

φανερό πως ο ιστορικός σύλλογος περνά σε νέα εποχή ενόψει του 2012-13.

Εν τω μεταξύ, ο Greg Pateryn υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. Πρόκειται για αμυντικό του κολεγίου του Μίσιγκαν που θα αρχίσει από το AHL τη νέα χρονιά.

Ένα ακόμα χρόνο ο Selanne

Αν και είναι ήδη 41 ετών, ο Teemu Selanne των Άναχαϊμ Ντακς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της συνέχισης της καριέρας του για ένα ακόμα χρόνο. Συγκεκριμένα ανάφερε πως θα το σκεφτεί ύστερα από το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Απέκτησαν Flynn οι Σέιμπερς

Σαν undrafted free agent αποκτήθηκε ο επιθετικός του Μέιν, Brian Flynn, από τους Μπάφαλο Σέιμπερς. Πάντως θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν στο θυγατρικό AHL.

Επιστρέφει ο Lecavalier

Μονάχα οριακές μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα play off έχουν οι Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ, αλλά θα επανακτήσουν τον αρχηγό τους. Συγκεκριμένα, ο Vincent Lecavalier ξεπέρασε τραυματισμό στο χέρι και θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/03) κόντρα στους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς.

Πρόκριση χωρίς αγώνα για τους Πρέντατορς

Μπορεί να μην είχαν ματς τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/03), αλλά οι Νάσβιλ Πρέντατορς εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα play off. Ευνοήθηκαν μεν από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αλλά διεκδικούν ακόμα την τέταρτη θέση της Δύσης.

Του... χρόνου ο Nabokov

Αν και δεν έχει θεωρηθεί σοβαρός ο τραυματισμός του, ο Evgeni Nabokov μάλλον θα επιστρέψει τη νέα σεζόν. Αποκτήθηκε, άλλωστε, ο John Grahame, ο οποίος θα καλύψει το κενό του τερματοφύλακα των Νιου Γιορκ Άιλαντερς.

Καλύτερα ο Toews

Μάλλον θα προλάβει το τέλος της regular season o Jonathan Toews. Ο άσος των Σικάγο Μπλάκχοκς ταλαιπωρείται από συμπτώματα διασείσεων, αλλά σε 1-2 μέρες μάλλον θα είναι έτοιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα