Πρώτη νίκη με Cespedes για Αθλέτικς

Οι Όκλαντ Αθλέτικς κέρδισαν με 4-1 τους Σιάτλ Μάρινερς στο «Tokyo Dome» και η εναρκτήρια σειρά της φετινής σεζόν έληξε ισόπαλη με 1-1.

O Yoenis Cespedes σημείωσε το πρώτο του home run στο MLB. Mε αυτό διαμόρφωσε το 2-1 και ακολούθησε ο Josh Reddick με το 3-1 με άλλο home run

εντός του έβδομου inning. Το πρώτο το δέχθηκε ο Shawn Kelley και το δεύτερο ο George Sherill. Ο Steve Delabar υπέστη το 4-1 με άλλο χτύπημα εκτός αγωνιστικού χώρου του Jonny Gomes στο όγδοο inning.

Επίσης, ο Bartolo Colon ήταν εξαιρετικός για οκτώ innings, αν και ο Justin Smoak είχε ανοίξει το σκορ με ατομικό home run στο έβδομο inning. Στο ένατο inning, ο Grant Balfour αντικατέστησε τον παραπάνω βασικό pitcher και πήρε το πρώτο του φετινό save.

Από την πλευρά του,ο Ichiro Suzuki έμεινε στο 0/4 hits. Θυμίζουμε πως ο Ιάπωνας κατέγραψε τέσσερα hits στην πρεμιέρα. Πλέον ακολουθεί ο αγώνας των Μαϊάμι Μάρλινς με τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς στις 4 Απριλίου, ημερομηνία που θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ, επί αμερικανικού εδάφους συνεχίστηκαν τα φιλικά προετοιμασίας. Από τους Έλληνες, ο Μάικ Μουστάκας έμεινε στο 0/4 εναντίον των Τέξας Ρέιντζερς, οι οποίοι επικράτησαν με 7-6, αλλά έχασαν λόγω τραυματισμού τον Nelson Cruz, right fielder.

Εντύπωση προκάλεσε το 13-2 των Σαν Ντιέγκο Πάντρες επί της... μισής ομάδας των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Ακόμα, ο Jordan Zimmermann έκανε έξι shutout innings για τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, κάτι που πέτυχε επίσης ο Jeff Samardzija των Σικάγο Καμπς που μετατρέπεται σε starting pitcher.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της 28ης Μαρτίου:

Grapefruit League
Μινεσότα Τουίνς-Φιλαδέλφεια Φίλις 11-7
Χιούστον Άστρος-Μαϊάμι Μάρλινς 6-3
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 9-5
Τορόντο Μπλου Τζέις-Μπάλτιμορ Όριολς 9-3
Ατλάντα Μπρέιβς-Νιου Γιορκ Γιάνκις 5-5 στο δέκατο inning (5-5 κ.α.)
Νιου Γιορκ Μετς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 2-3
Τάμπα Μπέι Ρέις-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 6-4

Cactus League
Μιλγουόκι Μπρούερς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς 7-1
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 2-13
Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Λος Άντζελες Ντότζερς 4-1
Σικάγο Καμπς-Κλίβελαντ Ίντιανς 2-0
Σινσινάτι Ρενς-Λος Άντζελες Έιντζελς 5-4
Κολοράντο Ρόκις-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 8-5
Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Τέξας Ρέιντζερς 6-7 στο δέκατο inning (6-6 κ.α.)

Keywords
Τυχαία Θέματα