Νέα Ιωνία – ΑΕ Κως 3-0

20:12 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Σημαντικό… βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής έκανε η Νέα Ιωνία, καθώς επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Κως στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν μπροστά από τα καρέ των φιλοξενούμενων, όταν στο 6’ ο Καφές έκανε τη σέντρα, ο Ακριτίδης θέλησε να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του για το 1-0 της Νέας Ιωνίας.

Στο 77’ οι «κυανοκίτρινοι»

διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καφέ. Συγκεκριμένα, ο Βάσος έκανε τη σέντρα και ο έμπειρος ποδοσφαιριστές με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 85’ η ΑΕ Κως ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπιζά στον Αχμέτ, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βάσος στο 88’.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Μπιζάς, Χρόνης, Βιδάλης (49' λ. τρ. Ρωμαϊδης), Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Αχμέτ, Χαλιμούρδας, Καφές (85' Γεωργόπουλος), Βάσος, Πετούσης (46' Όγκμποε).

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Χατζηαντωνίου, Μπιρμπίλης (56' Αχμέτ), Οικονόμου (61' Μαργαρίτης), Τσατσάς, Εμμανουήλ, Βάσης, Πης, Σιώμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα