Βολές Γιδόπουλου κατά Δαλούκα

19:42 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Συνέντευξη σε οπαδικό σταθμό της Νίκης Βόλου παραχώρησε ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος «άστραψε και βρόντηξε» κατά του Γιώργου Δαλούκα, τονίζοντας ότι είναι υπεύθυνος που χάθηκε η ρύθμιση του ΙΚΑ.

Κάτι τέτοιο, όπως υποστήριξε, μπορεί να σημάνει την αποβολή της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Γιδόπουλου στον Blue Star FM, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα mycitynet:

«Φέτος είναι μία χρονιά δώρο

για τη Νίκη, όταν έχει να αντιμετωπίσει μόνο κεφαλοχώρια. Δεν υπάρχουν στον όμιλο πλέον οι ποδοσφαιρικές δυνάμεις που υπήρχαν, αλλά ομάδες που ανέβηκαν από τη Δ’ Εθνική, οι οποίες μόνο από το όνομα της Νίκης πρέπει να φοβούνται. Τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε. Όμως ελπίζω μετά το χθεσινό παιχνίδι να γίνει μια νέα αρχή.
Η άνοδος δεν είναι απλώς εφικτή, αλλά δώρο. Η Νίκη δεν έχει να αντιμετωπίσει δυνάμεις ποδοσφαιρικές αλλά μόνο κάποιες ποδοσφαιρικές ομαδούλες, που παίζουν σε κάποια μεγάλα χωριά. Παρακολουθώ τη Νίκη και με εκπλήσσουν τα αποτελέσματα που δεν μπορούσε μέχρι χθες να πάρει.

«Χάθηκε η ρύθμιση του ΙΚΑ»

«Θέλω όμως να παραμείνω σε πληροφορίες που μου έρχονται από τον Βόλο, αν και δεν τις επιδιώκω, για τη λειτουργία της ομάδας. Από την ημέρα που ορίστηκε διοίκηση Πρωτοδικείου, δεν έχει συνέλθει σε σώμα.
Και απορώ πώς αυτοί που διοικούν τη Νίκη εισπράττουν από τις εισπράξεις και τις οποιεσδήποτε χορηγίες, πώς υπογράφουν συμβόλαια, πώς ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις που έχουν απέναντι στην ΕΠΟ και τη Football League. Αυτό είναι πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, προκειμένου να μη γυρίσει μπούμερανγκ εις βάρος της ομάδας.
Μετά λύπης μου έμαθα ότι, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που έκανα, για τη Νίκη και μόνο, να επανέλθει στις ρυθμίσεις του ΙΚΑ, για άλλη μία φορά χάθηκε αυτή η ρύθμιση. Πρέπει να γνωρίζουν αυτοί που διοικούν πως αν χαθεί η ρύθμιση, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι κάθετη.
Οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει ρύθμιση ΙΚΑ ή Εφορίας, αυτομάτως την αποβάλλει από το πρωτάθλημα. Αυτά τα θέματα δεν πρέπει να περνάνε έτσι. Από τη στιγμή που πριν την τελική ημερομηνία πληρωμής στις 29 Φεβρουαρίου υπήρχε ένας αγώνας εντός έδρας, έπρεπε η προτεραιότητα σε οποιεσδήποτε καταβολές να είναι το ΙΚΑ. Να μη χαθεί η ρύθμιση.

«Δεν παρέλαβε κανείς τις μετοχές»

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Εγώ και οι υπόλοιποι μέτοχοι παραχωρήσαμε δωρεάν τις μετοχές μας σε πρόσωπα που μας υποδείχθηκαν από τον κ. Δαλούκα, αλλά απ’ ό,τι μαθαίνω, οι δικαιούχοι των μετοχών δεν έχουν ακόμη πάει να τις παραλάβουν. Άρα κι αυτή η κίνηση είναι στον αέρα.

Θα πρέπει λοιπόν και ο κ. Δαλούκας και όσοι ασχολούνται αυτή τη στιγμή με τη Νίκη να καταλάβουν ότι προέχει το οργανωτικό κομμάτι της Νίκης, διότι απ’ όλα όσα έγιναν τον προηγούμενο χρόνο με τα στημένα και τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί, όλα είναι πιο αυστηρά πλέον.

Δεν μπορεί τα πράγματα να είναι έτσι στον αέρα. Θα πρέπει να παρακολουθούν από κοντά ό,τι συμβαίνει και ό,τι αφορά στην ΕΠΟ και στη Football L

Keywords
Τυχαία Θέματα