Νέα Ιωνία – Ηλιούπολη 2-0

22:26 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα, πλησιάζοντας παράλληλα τις θέσεις σωτηρίας πήρε η Νέα Ιωνία, επικρατώντας εντός έδρας της Ηλιούπολης με 2-0 για τη 13η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 9΄ με δυνατό σουτ του Βάσσου, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Ελμαλόγλου στο 40΄, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου.

Το 2-0 έμελλε ωστόσο να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού οι ποδοσφαιριστές

της Νέας Ιωνίας - η οποία σκαρφάλωσε με αυτή τη νίκη στους 25 βαθμούς, μειώνοντας στους 2 από τα Μελίσσια και τη σωτηρία - κράτησαν με ευκολία μακριά από την εστία του Δρόσου τους αντιπάλους τους που τελείωσαν με δέκα παίκτες την αναμέτρηση λόγω αποβολής του Καρακατσάνη στο 88΄, παραμένοντας έτσι στον πάτο του πίνακα.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Παυλίδης, Χρόνης, Βυδάλης, Νταϊφώτης (56' Ρομαΐδης), Καραγιάννης Τ., Καραγιάννης Σ., Ογκμποε (77' Σκουλάς), Ελμανόγλου (58' Αχμέτ), Βάσσος, Καλογέρης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Καφαλούκος, Μάκος, Καρακατσάνης, Κολώνης, Ζουμπουνέλης, Δικαιόπουλος, Δήμος (45' Ψωμάς), Κουνένας, Καρβούνης (53' Σουλιμνιώτης), Γεμιστός (45' Στυλιανίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα