Νέα στοιχεία για εμπλοκή Κούπερ με ιταλική μαφία και «στημένα»!

Νέα στοιχεία για τη σχέση του πρώην τεχνικού του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ με την ιταλική μαφία «Καμόρα» και το στήσιμο ποδοσφαιρικών αγώνων, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχούδης από την Ιταλία στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να εισέπραξε 200.000 από ανθρώπους της μαφίας προκειμένου να «στήσει» τέσσερις αγώνες (2 ισπανικούς και 2 του πρωταθλήματος Αργεντινής) της σεζόν 2006- 07. Χρήματα τα οποία δεν κατάφερε να δικαιολογήσει

στους ανακριτές, υποστηρίζοντας πως του τα έστειλε η πεθερά του για την ανακαίνιση του σπιτιού του!

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τη γείτονα χώρα, ο Κούπερ συναντήθηκε σε ένα μικρό δωμάτιο με μέλη της «Καμόρα», τα οποία του έδωσαν το ποσό των 200.000 ευρώ που είχαν κρυμμένα σε κάλτσες και εσώρουχα, με αντάλλαγμα τα αποτελέσματα τεσσάρων παιχνιδιών. Αποτελέσματα τα οποία πήραν γραμμένα σε ένα χαρτί, ωστόσο δεν ήρθαν ποτέ, με αποτέλεσμα να ζητήσουν πίσω τα λεφτά τους. Ο 66χρονος τεχνικός πιάστηκε στα δίχτυα των Αρχών μετά από υποκλοπή συνομιλίας ενός μαφιόζου ο οποίος κατηγορούνταν από συνεργάτη του για απόκρυψη των πληροφοριών που πήρε από τον πρώην τεχνικό του Άρη, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξή του ενώπιον του Εισαγγελέα ζητώντας νέα ακρόαση.

Το γεγονός ωστόσο πως δεν έδωσε πειστική απάντηση για την προέλευση των 200.000 ευρώ, κάποια ύποπτα αποτελέσματα όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ίντερ, ανάμεσα στα οποία ένα στραβοπάτημα κόντρα στην αδιάφορη Λάτσιο που κόστισε το πρωτάθλημα στους «νερατζούρι», αλλά και η «υποβάθμισή» του από κορυφαία πρωταθλήματα, στα οποία είχε φτιάξει όνομα, σε υποδεέστερα όπως της Γεωργίας και της Ελλάδας που έχει δημιουργήσει εύλογα ερωτήματα, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Στην εκπομπή τέλος αποκαλύφθηκε πως στην ελληνική εισαγγελία έχει φθάσει σήμα από την Europol για τον Κώστα Χατζηιβάνοφ ο οποίος καταζητείται ως άνθρωπος «κλειδί» στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων. Οι δύο νέοι εφέτες έτσι, οι οποίοι αντικατέστησαν τον Κασίμη, κ. Καλόφωνος και κ. Αυγέρης, εξετάζουν λεπτομερώς την υπόθεση του Ελληνοβούλγαρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα