Νίκη-ελπίδας για Ντακς

Ύστερα από δύο σερί ήττες, οι Άναχαϊμ Ντακς επικράτησαν με 5-3 των Σαν Χοσέ Σαρκς και βρέθηκαν δέκα βαθμούς μακριά από την οκτάδα της Δύσης.

Πλέον οι «πάπιες» έχουν ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στα play off, αλλά τις διατήρησαν «ζωντανές» με τη νίκη τους στο ντέρμπι της Καλιφόρνια. Αντίθετα, οι Σαρκς ήταν στην ένατη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL και η συγκεκριμένη εντός έδρας ήττα... πόνεσε.

Οι Corey Perry, Nate Guenin και Kyle Palmieri μετέτρεψαν το 2-2 της

πρώτης περιόδου σε 5-3 στο τέλος της δεύτερης. Ο Francois Beachemin είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο τέλος του πρώτου 20λεπτου, ο Bobby Ryan, ο οποίος είχε επίσης δύο ασίστ, σε 1-1 προγενέστερα, ενώ ο Nick Bonino μοίρασε τρεις ασίστ. Οι Martin Havlat, Ryane Clowe και Joe Pavelski αποτέλεσαν τους σκόρερ των Σαρκς.

Πλέον, οι Ντακς έχουν 73 βαθμούς και ακολουθούν τρία εντός έδρας παιχνίδια. Μονάχα στην περίπτωση διαδοχικών νικών σε αυτά μπορούν να ελπίζουν σε παρουσία στα play off. Αντίθετα, οι «καρχαρίες» υποχώρησαν στην 10η θέση παραμένοντας στους 82 βαθμούς και απέχοντας έναν από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας της λίγκας με δέκα ακόμα παιχνίδια στο πρόγραμμά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα