«Σώζει» την χρονιά των Κάπιτολς ο Ovechkin

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 5-3 πήραν οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς σε βάρος των αποδεκατισμένων Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς.

Ο Alex Ovechkin σκόραρε δύο φορές στην πρώτη περίοδο και έφτασε στα 32 γκολ διαμορφώνοντας μαζί με τον Mike Knuble το γρήγορο 3-0. Ακολούθησε το 4-1 από τον Keith Aucoin στο τέλος της δεύτερης περιόδου

και το 5-3 από τον Jason Chimera σε ανυπεράσπιστη εστία, όταν πια ο Jimmy Howard είχε αποχωρήσει με 17 αποκρούσεις.

Ακόμα, ο Alexander Semin και ο Marcus Johnasson είχαν από δύο ασίστ, ενώ ο Braden Holtby έκανε τριάντα αποκρούσεις. Από τη μία, οι «πρωτευουσιάνοι» συμπλήρωσαν ογδόντα βαθμούς και έμειναν στην όγδοη θέση της Ανατολής, αλλά οι Ρεντ Ουίνγκς κατέγραψαν την πέμπτη διαδοχική ήττα τους.

Άλλωστε ο Darren Helm προστέθηκε την τελευταία στιγμή στον κατάλογο των τραυματιών και ο κεντρικός επιθετικός αναμένεται να απουσιάσει για τέσσερις με έξι εβδομάδες. Εκτός είναι ήδη οι Nicklas Lidstrom, Jonathan Ericsson, Jakub Kindli, Johan Franzen και ο τερματοφύλακας, Joey MacDonald. Από την ομάδα... έκτακτης ανάγκης διακρίθηκαν οι Kyle Quincey, Todd Bertuzzi και Danny Cleary, καθώς πέτυχαν γκολ σε βάρος του Holtby.

Με τη νέα ήττα τους, τα «κόκκινα φτερά» υποχώρησαν στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Ωστόσο ισοβαθμούν με τους πέμπτους, Νάσβιλ Πρέντατορς, στους 92 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα