Νοέμβριος 2011: Ελαμψαν ΑΠΟΕΛ και ΠΑΟΚ

Τα άστρα του ΑΠΟΕΛ στο Champions League και του ΠΑΟΚ στο Europa League έλαμψαν το Νοέμβριο του 2011 με τις δύο ομάδες να περνούν πανηγυρικά στην επόμενη φάση των δύο διοργανώσεων.

{textlink02}Η κυπριακή ομάδα με τη νίκη στο ΓΣΠ

επί της Πόρτο (2-1) έβαλε τα θεμέλια της πρόκρισης στους «16» του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και λίγο αργότερα με την ισοπαλία στην Αγία Πετρούπολη κόντρα τη Ζενίτ (0-0) εξασφάλισε την πρόκριση μία αγωνιστική πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

Αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ που διατηρεί ένα σερί 10 αγώνων αήττητος στην Ευρώπη, κέρδισε εκτός έδρας τη Σάμροκ Ρόβερς (3-1) και λίγο αργότερα έκανε το Νησί να παραμιλάει με τη νίκη του επί της Τότεναμ (2-1) μέσα στο Ουάιτ Χαρτ Λέιν.

Σπουδαία νίκη στο Champions League πέτυχε μέσα στον Νοέμβρη και ο Ολυμπιακός που «άλωσε» το Βελοντρόμ παίρνοντας «εκδίκηση» για την ήττα της πρεμιέρας στο Καραϊσκάκη από την Μαρσέιγ, μένοντας έτσι ζωντανός στην προσπάθειά του να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο συνέχισε τα… όργια του περασμένου μήνα οδηγώντας τον Παναθηναϊκό από νίκη σε νίκη την ίδια στιγμή που στα διοικητικά του «τριφυλλιού» ο πρίγκιπας άρχισε να κάνει… νερά.

Οι δικηγόροι του και αυτοί του Γιάννη Βαρδινογιάννη υπέγραψαν το προσύμφωνο αλλά οι καθυστερήσεις από πλευράς του Σαουδάραβα υποχρέωσαν το «τριφύλλι» να εξετάσει και την πρόταση της Αrboris Capital.

O δε εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας πέρασε… δύσκολες στιγμές στο γήπεδο στον αγώνα ΠαναθηναϊκούΟΦΗ όταν δέχτηκε φραστική επίθεση.

Ο… εξαφανισμένος Μάκης Ψωμιάδης επανέρχεται στο προσκήνιο στις 9 Νοεμβρίου, όταν η Αστυνομία εκδίδει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «συνελήφθη στα Σκόπια 55χρονος ημεδαπός που διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης». Ο ίδιος παραμένει μέχρι τώρα στις φυλακές των Σκοπίων διαμηνύοντας ότι δεν αντέχει άλλο και κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στο Γενάρη.

Μέσα στο μήνα διεξάγονται και τα δύο ντέρμπι των «αιωνίων» με αυτό του ποδοσφαίρου να λήγει ισόπαλο και αυτό του μπάσκετ να το κερδίζει ο Παναθηναϊκός με χαρακτηριστική ευκολία.

Ο μήνας κλείνει (25 Νοεμβρίου) με την απώλεια ενός πραγματικά μεγάλου της άρσης βαρών, του Ρώσου Βασίλη Αλεξέγιεφ που φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών από καρδιακά προβλήματα.

Δύο ημέρες μετά (27 Νοεμβρίου) το βρετανικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από την αυτοκτονία του 42χρονου προπονητή της Εθνικής Ουαλίας, Γκάρι Σπιντ/

 

 

 

 

 

 

 

 


Keywords
Τυχαία Θέματα