Νόλε: «Πρέπει να δεχτώ την ήττα»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την συντριβή του απ'τον Νταβίντ Φερέρ στο ΑΤP Finals Tour στο Λονδίνο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 6-3, 6-1 ο Σέρβος Νο1 στον κόσμο απέδωσε εύσημα στον Ισπανό και μίλησε για το κατά πόσο του χαλάει την σεζόν αυτή η αστοχία

«Όλα τα εύσημα στον αντίπαλό μου που έπαιξε ένα εξαιρετικό ματς. Εγώ απλά δεν ήμουν εκεί. Ήταν το χειρότερό μου παιχνίδι στη σεζόν, σίγουρα. Πολλά αβίαστα λάθη. Είναι γεγονός ότι δεν παίζω καλά. Ίσως είναι λόγω της μεγάλης σεζόν. Ίσως επειδή δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Απλά θα πρέπει να δεχτώ την

ήττα»

Αν και χαμογελούσε τα λόγια του για το ματς ήταν ενδεικτικά της απογοήτευσής του: «Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό το ματς. Τίποτα δεν πήγε καλά. Μου είναι δύσκολο να βρω κάτι που να πήγε καλά. Η κινησή μου, η αίσθηση της μπάλας, το court... τίποτα! Απλά ένα τραγικό, τραγικό παιχνίδι. Νιώθω ντροπή να κοιτάξω καν τα στατιστικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τα νούμερα θα που θα αντικρύσω...».

Στην 3η και τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον συνμπατριώτη και φίλο του Γιάνκο Τιπσάρεβιτς και θέλει νίκη για τα ημιτελικά και το γόητρο.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη

Keywords
Τυχαία Θέματα