Ντε Λαουρέντις: «Νίκες σε όλα τα ματς»

Πως η Νάπολι θέλει να κερδίζει σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και αν αυτό δεν είναι εφικτό, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο ιδιόρρυθμος ισχυρός άνδρας των «Παρτενοπέι», μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, για την ανανέωση του συμβολάιου του προπονητή, Βάλτερ Ματσάρι, και για το νέο απόκτημα της ομάδας, Εντουάρντο Βάργκας.

«Το ματς κόντρα στην Τσέλσι θα είναι ένα ωραίο σόου. Θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και αν αυτό είναι αδύνατον. Αν πάντως μπορούσα να επιλέξω να κερδίσω την Τσέλσι

του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα το επέλεγα», δήλωσε αρχικά ο 62χρονος Ντε Λαουρέντις.

«Ο Ματσάρι θα παραμείνει σε εμάς. Έχουμε μιλήσει και προτεραιότητα του είναι το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, και όχι η ανανέωση του συμβολαίου του».

Ακόμα, ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων μίλησε και για τον Εντουάρντο Βάργκας. «Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να μάθει τη γλώσσα. Είναι παίκτης μεγάλης αξίας, αλλά ακόμα δεν ξέρει ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του. Βέβαια, δε μπορείς να αφήσεις στον πάγκο παίκτες όπως ο Καβάνι, ο Λαβέτσι ή ο Χάμσικ. Χρειάζεται υπομονή», συμπλήρωσε ο Ντε Λαουρέντις.

Keywords
Τυχαία Θέματα