Ντεμπούτο με ισοπαλία για Σιμεόνε

01:22 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε απέσπασε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο του παιχνίδι σαν προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης με το 0-0 στην έδρα της Μάλαγα.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερα σουτ προς την αντίπαλη εστία, αφού οι «ροχιμπλάνκος» πρόσεξαν ιδιαίτερα την άμυνά τους. Ωστόσο, ο Ντιέγκο, ύστερα από ασίστ του Εντουάρντο Σάλβιο, ήταν αυτός που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για λογαριασμό της Ατλέτικο.

Στο 77ο λεπτό, ο Ρουντ Φαν Νίστερλοϊ, ο οποίος είχε περάσει στην θέση του Χιμένεθ Χουάνμι, προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, αλλά απέτυχε. Σε κάθε περίπτωση, ο Τιμπό

Κουρτουά αναδείχθηκε «ήρωας» της αναμέτρησης, αφού κράτησε ανέπαφη την εστία του και η Ατλέτικο πήρε τον... δεύτερο της φετινό βαθμό εκτός έδρας.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος ύστερα από το τελευταίο σαββατιάτικο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Μάλαγα: Καμπαγιέρο, Ρόμπστον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Γκάμεζ, Καθόρλα (85' Ματάισεν), Τουλαλάν, Μπουονανότε (73' Ντούντα), Ίσκο, Ροντόν, Χουάνμι (68' Φαν Νίστερλοϊ).
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Σότο, Γκοντίν, Κασμίρσκι, Περέα, Τιάγκο, Γκάμπι, Σάλβιο (68' Τουράν), Χουανφράν, Φαλκάο (89' Αντριάν), Ντιέγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα