Όρθια στην Λισαβόνα η Πόρτο

00:21 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ισόπαλο 0-0 απέσπασε στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας η Πόρτο και συμπλήρωσε 34 βαθμούς παραμένοντας, προσωρινά τουλάχιστον, στην πρώτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι «δράκοι» είναι ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, αφού διατήρησαν διαφορά έξι βαθμών από την Σπόρτινγκ. Από την άλλη, όμως, η Μπενφίκα έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία, αν κερδίσει αύριο (08/01) την Λεϊρία σε εκτός έδρας ματς, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής.

Συνολικά οκτώ κίτρινες κάρτες έδειξε ο Πέντρο Προένκα, ρέφερι της αποψινής

αναμέτρησης, αλλά δεν... έδειξε την σέντρα ύστερα από κάποιο γκολ. Άλλωστε το παιχνίδι στο Jose Alvalade έληξε 0-0 προς απογοήτευση των οπαδών των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Σπόρτινγκ: Πατρίσιο, Ονιέβου, Περέιρα, Πόλγκα, Ινσούα, Σάαρς, Καπέλ (69' Εβάλντο), Νέτο (53' Φερνάντεζ), Ελίας, Φαν Βολφσίνκελ, Καρίγιο (62' Ιζμαΐλοφ).
Πόρτο: Έλτον, Περέιρα, Οταμέντι, Μαΐκόν, Ρολάντο, Κρ. Ροντρίγκεζ (77' Κλέμπερ), Μουτίνιο, Μπελούσι (68' Ντεφούρ), Φερνάντο, Ντζαλμά (59' Χ. Ροντρίγκεζ), Χουλκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα