«Ο ΟΦΗ οδεύει στον όλεθρο»

«Αν δε βρεθεί ισχυρή οικονομικά διοίκηση μέχρι τη Γ.Σ. στις 2 Μαΐου, η ομάδα οδεύει προς τον όλεθρο» ήταν το συμπέρασμα απ’ όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου Χρήστου Μιχαλόπουλου και του αντιπροέδρου και γενικού αρχηγού της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Σήφη Κορωνάκη. Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε στις 12.15 το μεσημέρι κράτησε πάνω από μία ώρα κι ένα τέταρτο.

Επίθεση εξαπολύθηκε στον Φανούρη Βατσινά που άφησε όπως ειπώθηκε από τον Χρήστο Μιχαλόπουλο καμένη

γη και δεν έπρεπε να πάρει ούτε ένα ευρώ για τη μεταβίβαση των μετοχών, κίνηση η οποία ήταν λανθασμένη, αιχμές για τον Κώστα Τουγλή για τη μη τήρηση της υπόσχεσής του σχετικά με την καταβολή των 160.000 ευρώ που θα βοηθούσαν πολύ στην αδειοδότηση και επισήμανση ότι ο Βασίλης Ξημέρης θα έπρεπε να ενημερώσει τη διοικούσα επιτροπή για τη νόμιμη ενέργειά του να μετακινήσει χρήματα από την ΠΑΕ στο Ερασιτέχνη.

«Μόνο ο Γιάννης Κουράκης μπορεί να βρει τη λύση διοικητικά για τον ΟΦΗ λόγω του κύρους του, των δυνατών οικονομικά ανθρώπων που μπορεί να συμπαρασύρει και της δύναμής του από το ποσοστό που λαμβάνει ως δήμαρχος», σχολίασε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος που εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι όσο διάστημα ήταν πρόεδρος ένιωσε απίστευτη μοναξιά και δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο, δείχνοντας το παραμικρό ενδιαφέρον για την ομάδα.

«Ο φάκελός μας είναι αρκετά καλός και βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τον περσινό» σχολίασε για την αδειοδότηση, περιμένοντας νέα όπως είπε για το φλέγον αυτό ζήτημα μετά τις 20 Μαΐου και με τη διαδικασία που ακολουθείται και σε δεύτερο βαθμό αναμένονται οριστικές εξελίξεις τον Ιούνιο.

Ο κ. Μιχαλόπουλος τόνισε ότι «αποτύχαμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την οποία έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα 70.000 - 80.000 ευρώ από ενέργειες του κ. Κουμαντάκη και υπόλοιπων μελών» και ευχαρίστησε τον Βαρδή Βαρδινογιάννη για την οικονομική βοήθειά του πέρυσι στον ΟΦΗ.

Από την πλευρά του ο Σήφης Κορωνάκης ξεκινάει όπως είπε από σήμερα προσπάθεια για την ανεύρεση χρημάτων από Ομιλίτες σ' όλη την Ελλάδα και τόνισε ότι μέχρι τις 2 Μαΐου χρειάζονται 500.000 ευρώ, ενώ για τον Φανούρη Βατσινά υποστήριξε ότι η οικογένεια του ΟΦΗ θα πρέπει να τον αποβάλλει και παρουσίασε το συμφωνητικό με το οποίο ο Φανούρης Βατσινάς κάνει να λαμβάνει ένα ποσό κάθε χρόνο μέχρι την εξόφλησή του.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Χρήστος Μιχαλόπουλος ανέφερε: «Η Διοικούσα Επιτροπή ανέλαβε στις 4 Ιανουαρίου. Οι στόχοι της Διοικούσας ήταν να οδηγήσει την ομάδα σε νέα διοίκηση και να χειριστεί το θέμα της αδειοδότησης. Πιστεύω ότι σε αυτά πετύχαμε. Ευχαριστώ τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα. Η ομάδα αγωνιστικά πέτυχε απολύτως. Είχαμε το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Εκεί δεν πετύχαμε.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο σημείο μηδέν. Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άβυσσο. Πριν από τον όλεθρο. Δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ στο ταμείο. Η διοίκηση του πρώην μεγαλομετόχου άφησε καμένη γη.

Ο πρώτος πολί

Keywords
Τυχαία Θέματα