Ο Βαλβέρδε «έκοψε» τον Ιμπαγάσα από τον τελικό

Εκτός της 20μελούς αποστολής του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο το απόγευμα του Σαββάτου (28/4) έμεινε τελικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» έκανε αγώνα… δρόμου για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός ηγέτης των Πειραιωτών έκρινε πως δεν είναι έτοιμος, μια και έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα

είχε επιστρέψει την Πέμπτη (26/4) στο κανονικό πρόγραμμα, όμως λόγω της απουσίας τους ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Μέγιερι, Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοντέστο, Μαρκάνο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Διαμαντάκος.

Τέλος, όσον αφορά στην προπόνηση, ο Μάρκο Πάντελιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε σχεδόν 2,5 μήνες εκτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα