Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτα Γαλλία και μετά Λονδίνο η Ισινμπάγιεβα

Ρεμς, Σοτεβίλ και Μονακό θα είναι οι τρεις σταθμοί της «τσαρίνας των αιθέρων» Γελένα Ισινμπάγεβα πριν το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η Γελένα Ισινμπάγεβα έχει προγραμματίσει να κάνει τρεις αγώνες πριν το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αρχής γενομένης από τη Ρεμς της Γαλλίας

στις 4 Ιουλίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να ακολουθήσει το Σοτεβίλ της Γαλλίας στις 10 Ιουλίου και στο Μονακό δέκα ημέρες αργότερα.

Η 29χρονη Ισινμπάγεβα, η μόνη αθλήτρια που έχει υπερβεί τα 5.00 μ., κέρδισε χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα και του 2008 στο Πεκίνο. Φέτος θέλει να γίνει στο Λονδίνο η πρώτη γυναίκα στο στίβο που κατακτά τρία συνεχή χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς και γιατί όχι, να σπάσει το ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμπκα, ο οποίος έχει 35 καταρρίψεις παγκοσμίων ρεκόρ (η Ισινμπάγεβα έχει 30 μέχρι τώρα στις γυναίκες).

Μετά τα προβλήματα της τελευταίας διετίας, φέτος το χειμώνα η «τσαρίνα των αιθέρων» επέστρεψε δυναμικά στο αγώνισμα του επί κοντώ και τον Μάρτιο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα