Ο ξεζουμισμένος, τα στοιχήματα και ο γκολκίπερ

Χαίρετε κύριοι

Διανύουμε εβδομάδα εορτών χωρίς αγωνιστική επικαιρότητα πέρα από τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που θα διεξαχθούν αύριο.

Την επικαιρότητα την απασχολούν η δικαστική διαμάχη ΑΕΚ - Ψωμιάδη, οι εξελίξεις στα διοικητικά των ομάδων και πιο δειλά από ποτέ μεταγραφικά θέματα.

Λούτσο
Για μεταγραφές σοβαρά μόνο για υποθέσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό

μπορεί να μιλήσει κανείς. Όχι πως ο Μαρινάκης δείχνει καμιά διάθεση να πετάξει λεφτά, απλά γιατί μόνο οι ερυθρόλευκοι έχουν σταθερή διοίκηση και μπορούν να κάνουν τα κουμάντα τους. Επειδή όμως ο Μαρινάκης δεν πετά λεφτά χωρίς λόγω ήταν δεδομένο πως δεν θα υπάρχει συνέχεια στην υπόθεση με τον Λούτσο Γκονζάλες. Οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα διαβάσατε σήμερα πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον 30χρονο Αργεντίνο μην απογοητευτείτε.


Ο άνθρωπος είναι σε άθλια αγωνιστική κατάσταση και μοιάζει ξεζουμισμένος. Το παράπονο των Μασαλών είναι πως όχι μόνο δεν μπορεί να τρέξει αλλά πλέον δεν βοηθά ούτε με τα ποιοτικά του χτυπήματα. Ο Λούτσο είναι σε τόσο άσχημη αγωνιστική κατάσταση που όταν αγωνίζεται συνήθως δεν εκτελεί ούτε τα στημένα και τις λίγες φορές που το πράττει το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Σίγουρα στο παρελθόν ειδικά με την Πόρτο (αλλά και ένα μικρό διάστημα την πρώτη του σαιζόν στη Μασαλία όπου η Μαρσέιγ πήρε πρωτάθλημα) ο Λούτσο έχει αποδείξει το πλούσιο ταλέντο του και τη δυνατότητα που έχει να καθοδηγεί από χαμηλά την ομάδα του. Δεν θα ήταν απίθανο αν ερχόταν στην Ελλάδα το αργό Ελληνικό ποδόσφαιρο να του έδινε τη δυνατότητα να αναγεννηθεί. Τέτοιες κινήσεις όμως δεν είναι ορθολογικές και συνήθως τις κάνουν διοικήσεις που δεν έχουν πρόβλημα να πετάξουν λεφτά. Ο Μαρινάκης δεν έχει κανένα λόγω να κάνει οικονομική υπέρβαση για έναν ποδοσφαιριστή που η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα που το πρόβλημά του είναι η ατομική του κατάσταση και είναι άγνωστο αν θα επανέλθει.

Μακούν, Γιέστε, Φέισα και απελευθέρωση του Μιραλάς

Έχω την εντύπωση άλλωστε πως στη θέση του χαφ που θα παίζει δίπλα από το καθαρό εξάρι ο Βαλβέρδε έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που χρειάζεται να βελτιωθούν και δεν υπάρχει λόγος να του προστεθεί άλλος ένας. Στο ρόστερ οι ερυθρόλευκοι έχουν την τύχη να διαθέτουν τους Μακούν, Φέισα, Γιέστε και από αυτούς για διάφορους λόγους έχουν πάρει ένα πολύ μικρό δείγμα της ποιότητάς τους.

Ο Μακούν έδειξε ποιος είναι στο 60λεπτο που είχε δυνάμεις στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Φέισα στο Έμιρετς ενώ ο Γιέστε πιστοποίησε την κλάση του στην πάσα που έβγαλε στο Βελεντρόμ. Ουσιαστικά στο κέντρο του ο Ολυμπιακός έχει τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που όποιος από αυτούς μπορέσει ως το καλοκαίρι να φτάσει στο 60%, 70% των ατομικών του δυνατοτήτων θα αποτελέσει μια τεράστια ενίσχυση για το σύλλογο.

Αν ο Ολυμπιακός αυτήν τη μεταγραφική περίοδο αποφασίσει να ενισχυθεί μεταγραφή χρειάζεται στη θέση του αριστερού χαφ. Από το ρόστερ λείπει ο ποδοσφαιριστής που θα παίξει τη θέση όπως θέλει ο Βαλβέρδε. Δηλαδή θα παίρνει από χαμηλά την

Keywords
Τυχαία Θέματα