Νταλγκλίς: Βοήθεια από όλους στον Μουάμπα

08:02 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Κάθε μέρα που περνάει ο Φαμπρίς Μουάμπα νιώθει όλο και καλύτερα μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη στον αγώνα της Μπόλτον με την Τότεναμ για το Κύπελλο Αγγλίας με τον Κένι Νταλγκλίς να υπογραμμίζει πως ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται τώρα την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων.
Σε δηλώσεις του στον Τύπο, ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Το ενθαρρυντικό είναι ότι υπάρχουν καλά νέα, αλλά έχει ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσει και χρειάζεται την βοήθεια και

την στήριξη αλλά και τις προσευχές από όλους στην ποδοσφαιρική κοινότητα προκειμένου να το βοηθήσουμε να το ξεπεράσει. Είναι ενθαρρυντικό για τον ίδιο αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς πιστεύω πως θα υπάρχουν για αυτόν και τα πάνω και τα κάτω. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κινείται προς την σωστή κατεύθυνση αλλά θεωρώ πως η βελτίωση του θα γίνει με αργούς ρυθμούς".

Στην συνέχεια ο Νταλγκλίς μίλησε για την ιατρική φροντίδα που παρέχει η Λίβερπουλ στους ποδοσφαιριστές της λέγοντας: "Είμαστε χαρούμενοι με αυτά που κάνουμε στους παίκτες. Οι παίκτες μας περνάνε από εξετάσεις κάθε δυο χρόνια και όποιος έρχεται στην ομάδα ή ένα παιδί 17 χρονών εξετάζεται αμέσως. Δεν ξέρω πόσο ακριβής είναι η εξέταση για τον καθένα. Ο Μουάμπα επίσης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, πλέον θα πρέπει να το σκέφτομαι τέσσερις φορές, αλλά δεν μπορείς να πεις πως πάντα έτσι είναι, ίσως εκείνος να στάθηκε άτυχος".

Keywords
Τυχαία Θέματα