Οι «σίγουροι» της Εθνικής Ανδρών

23:32 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στον Ηλία Ζούρο η θέση του σέντερ στην Εθνική Ανδρών, εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας.

Ο Κώστας Κουφός και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δεν μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Καράκας εξαιτίας τραυματισμών και ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται να καλέσει τους Γιάννη Μπουρούση, Ίαν Βουγιούκα και Δημήτρη Μαυροειδή για να πάρουν μέρος στην προετοιμασία. Αντίθετα, για τη θέση του πάουερ φόργουορντ δεν υπάρχει ο παραμικρός προβληματισμός, αφού υφίσταται

πληθώρα ποιοτικών επιλογών. Σίγουρο προσκλητήριο θα πάρουν ο Αντώνης Φώτσης, ο Γιώργος Πρίντεζης που επιστρέφει στην Εθνική μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε φέτος με τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Για τη θέση του σμολ φόργουορντ οι «σίγουροι» όσον αφορά στις κλήσεις για την προετοιμασία είναι ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος επίσης επιστρέφει στην «επίσημη αγαπημένη» μετά την περσινή περιπέτεια με την υγεία του, ο Μάικ Μπράμος και ο Κώστας Παπανικολάου. Πληθώρα επιλογών υπάρχει και στις θέσεις των γκαρντ. Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη αναμένεται να κάνει ακόμα πιο ποιοτική την περιφερειακή γραμμή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ ο Νίκος Ζήσης παραμένει σταθερή αξία. Υποψήφιοι για μια θέση στη δωδεκάδα του προολυμπιακού τουρνουά είναι ακόμη οι Κώστας Βασιλειάδης, Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας και Βασίλης Ξανθόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα