Οικογενειακές τραγωδίες για Matt Morgan

O ξάδελφος του παλαιστή του IMPACT, Matt Morgan, δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας (07/11) από άγνωστο, ενώ ο πατέρας του «Blueprint» νοσηλεύεται και κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Michael Morgan, 32χρονος αστυνομικός-ντετέκτιβ, αποτέλεσε την πρώτη οικογενειακή τραγωδία. Ο ίδιος ο παλαιστής επιβεβαίωσε το τραγικό περιστατικό μέσω Twitter εκφράζοντας αρνητικά συναισθήματα για τον δράστη.

Ο ξάδελφος

του γιγαντόσωμου performer συνόδευε μία χορεύτρια ενός νυχτερινού κέντρου στο αυτοκίνητο της, όταν ο δολοφόνος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε. Η αστυνομία του Νιου Τζέρζεϊ, όπου καταγράφηκε η εγκληματική πράξη, προσφέρει αμοιβή 25.000 δολαρίων σε όποιον της δώσει πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην σύλληψη του κακοποιού.

Σαν να μην έφθαναν αυτά για τον «Blueprint», μία άλλη αρνητική εξέλιξη, η οποία αφορά τον πατέρα του εξελίσσεται την ίδια στιγμή, αφού αυτός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσηλευτικό κέντρο με καρκίνο στον εγκέφαλο του.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα