«Οκ» Μπρατσιάνι, Καμπλιώνης στον ΑΟΧ

Στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για την κυριακάτικη (18/03) αναμέτρηση του ΑΟΧ με τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου τέθηκαν οι Αντώνης Καμπλιώνης και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ βρίσκονται πλέον στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη, αφού ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο δεύτερος την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Μοναδικοί απόντες θα είναι ο τραυματίας Μύρων Ανωγειανάκης και ο τιμωρημένος Μιχάλης

Μπακάκης.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσαν οι «Blue Boys» για το ματς με τον Ηλυσιακό: «Ένα σημαντικό εκτός έδρας αγώνα δίνει ο Α.Ο.Χανιά την Κυριακή, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα του Ηλυσιακού στην Αθήνα. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο λόγω του ότι ο Ηλυσιακός θα παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Όμως η ομάδα μας αν αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της και αν δείξει το ίδιο πάθος και αγωνιστικότητα όπως τα τελευταία παιχνίδια, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Τα γραφεία του συνδέσμου μας θα είναι ανοικτά την Κυριακή για όποιον θα ήθελε να έρθει να ακούσουμε τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα