Όταν η πραγματικότητα απαντάει στις «επιθέσεις»

22:32 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ήταν πολύ χρήσιμα και ενδεικτικά τα σχόλια που ακολούθησαν το χθεσινό μου άρθρο και τα οποία μου την έπεσαν κατά… ριπάς. Και ήταν τέτοια, ακριβώς γιατί για μια ακόμα φορά ανέδειξαν το πραγματικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, όχι μόνο φέτος αλλά διαχρονικά. Και γιατί ταυτόχρονα, με μια προσεκτική ματιά, όλα, μα όλα ανεξαιρέτως, επί της ουσίας συμφωνούν κατά γράμμα με όσα έχω πει κατά καιρούς συμπεριλαμβανομένου και του άρθρου το οποίο υποτίθεται… κλήθηκαν να κατακεραυνώσουν.

Στην τελική, όσο και

αναμενόμενο αν ήταν για μένα, σαν.. απόηχος των όσων… κλήθηκαν επίσης, να φωνάξουν κάποιοι για μένα στο ΟΑΚΑ, θα σας πω ότι το θεωρώ και πιο… αξιοπρεπές σαν προσπάθεια και πιο λογικοφανές. Καθώς, όσο κι αν ξέρεις τους πραγματικούς λόγους που σου την πέφτει κάποιος, είναι προτιμότερο να επιχειρεί να το κάνει αυτό με δήθεν… ποδοσφαιρικά επιχειρήματα και κριτήρια, παρά βρίζοντας στο γήπεδο με χυδαία σεξουαλικά συνθήματα εν χορώ την μητέρα σου, η οποία στο κάτω-κάτω δεν μπορεί και να αντιδράσει κιόλας γιατί είναι εδώ και λίγα χρόνια στον ουρανό.

Για να περνάμε στην ουσία λοιπόν, γιατί απ’ ότι φαίνεται, δεν ξέρω αν εγώ είμαι της «σοβιετικής» σχολής όπως επεσήμανε (προφανώς σαν… κατηγόρια) ο κύριος «znb» στο μήνυμά του, αλλά πάντως σίγουρα δεν είμαι της σύγχρονης σχολής φασισμού, που προσπαθεί να συκοφαντήσει όποια άποψη δεν γουστάρει, μέσω των «φιλικών» ΜΜΕ και της ανωνυμίας του διαδικτύου και χρησιμοποιώντας και σ’ αυτούς τους χώρους αλλά και γενικότερα, την μέθοδο των «αγανακτισμένων πολιτών».

Τι ήταν λοιπόν σε γενικές γραμμές αυτό που επεσήμανα στο άρθρο μου με αφορμή την εμφάνιση της ομάδας τόσο στο Αγρίνιο αλλά κυρίως και με την Κέρκυρα;

Το ότι επειδή η ομάδα φοβάται τα στόπερ της και ειδικά μετά τον θόρυβο που έγινε όλο αυτό το διάστημα, κατέβηκε φοβισμένα με αποτέλεσμα να περιφρονήσει σαν τακτική και προσήλωση στο παιχνίδι της το δημιουργικό της κομμάτι. Και ταυτόχρονα, με δεδομένη την χρονική περίοδο που στην καλύτερη άντε να κάνεις μια μεταγραφή αλλά και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, αντί να κάθεσαι να κλαις όλη τη μέρα για τα στόπερ που έχουμε ή γι’ αυτά που δεν έχουμε, καλύτερα να προσπαθήσεις να ξαναδουλέψεις περισσότερο το δημιουργικό και εκτελεστικό σου κομμάτι σαν ομάδα, όπως ακριβώς είχες κάνεις για δυόμιση μήνες τουλάχιστον στον πρώτο γύρο και (παίζοντας και μπαλλάρα κιόλας) καθάριζες σαν αυγό με τριάρες όσους έβρισκες μπροστά σου.

Κάντε λοιπόν τον κόπο και ρίξτε μια ματιά στο… μπαράζ μηνυμάτων που υποτίθεται… προκάλεσε αυτή η άποψη. Και λέω υποτίθεται, γιατί προφανώς αν τα διαβάσει κάποιος, θα δει ότι επί της ουσίας συμφωνούν και αναπαράγουν αυτό ακριβώς που λέω. Ότι δηλαδή η ομάδα κατέβηκε φοβισμένα επειδή δεν έχει… καλά στόπερ, οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να ήταν αυτός ο λόγος της… επίθεσης.

Αποκορύφωμα, το μήνυμα του κυρίου «andrakoyiannos” που ξεκινάει αποκαλώντας με «ξερόλα» και συνεχίζει.
«ήταν φανερό ότι χθες η ομάδα ήταν φοβισμένη λόγω της άμυνας. Όλοι έχουν άδικο μόνο εσύ δίκιο; Πώς να β

Keywords
Τυχαία Θέματα