ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-ΑΟ Κάστωρ 2-4

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον ο Κάστορας, που νίκησε 4-2 τον νεοφώτιστο και μαχητικό ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με ωραία εξέλιξη και ανατροπές στο σκορ, με τους «βυσσινί» να βασίζονται στην εμπειρία τους και να παίρνουν τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 13’ με ένα σουτ του Κίτσα Γ., όμως δεν χάρηκε καθόλου αυτό το γκολ, καθώς και οι φιλοξενούμενοι στο αμέσως επόμενο λεπτό

(14’) ισοφάρισαν με πλασέ του Καραβασίλη, ύστερα από τραγικό λάθος του Κίτσα Π. Στο 24’ ο Κάστορας πήρε το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούκλη. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν εγκατέλειψε τη μάχη και προσπάθησε να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε. Και στις καθυστερήσεις οι «βυσσινί» με πλασέ του Τζιώτζη έκαναν το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα, κι έτσι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 στο 51’ με πλασέ του Θανάση Κίτσα, όμως το γεγονός ότι ανοίχτηκε η ομάδα για να ισοφαρίσει, άφησε διαδρόμους στους έμπειρους παίκτες του Κάστορα, οι οποίοι χτύπησαν στο 79’ με τον Μήλιο, ο οποίος πλάσαρε με επιτυχία σε κενή εστία, για το τελικό 2-4. Το παιχνίδι έκλεισε με μία αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ, Π. Κίτσα στο 85’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Κίτσας Λ. του Δ., Κίτσας Λ. του Π. (46’ Κίτσας Ε.), Κίτσας Π., Μπουκλάς Γ., Πατατούκας (40’ Ζαχαριουδάκης), Χαρισούδης, Κίτσας Β., Γουλσουζίδης, Κίτσας Θ., Κίτσας Γ. (75’ Τζέπης).

ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Τέγος, Καραμανλής, Κούρλας (35’ Διμάδης), Σιωπόβου, Παναγιωτίδης, Φλίδρης, Αντωνιάδης (50’ Πολύζος), Καραβασίδης, Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαλεγκάνος (58’ Μήλιος).

Keywords
Τυχαία Θέματα