Παπαρούνας: «Είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να τα δώσω όλα»

Ο Έλληνας καταδύτης μίλησε για την διαφαινόμενη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Για την παρουσία του στους αγώνες που έδωσε στο Λονδίνο ο Στέφανος Παπαρούνας και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την περασμένη Κυριακή αφού ενδέχεται να του δώσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησε ο Έλληνας καταδύτης στο σάιτ

της ΚΟΕ.

«Μπήκα στον χώρο που θα γινόταν ο αγώνας, και είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να τα δώσω όλα. Ήξερα πως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Έτσι πριν από κάθε άλμα μου, σκεφτόμουν πως πρέπει, και πως μπορώ να το κάνω. Έπρεπε να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου», δήλωσε ο Στέφανος Παπαρούνας που κατέλαβε τη 2η θέση στα 3 μ. τραμπολίνο.

Και συνέχισε: «Ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, αλλά βέβαια έχω αρκετές πιθανότητες να προκριθώ με αυτήν την θέση. Στόχος μου από την αρχή ήταν να πιάσω την πρώτη ή την δεύτερη θέση. Και τελικώς τα κατάφερα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον συναθλητή του, Αλέξανδρο Μάνο, τον οποίο χαρακτήρισε άτυχο για την κατάταξή του. «Ο Αλέξανδρος ήταν άτυχος. Έπεσε σε δύσκολο πρόγραμμα και τελικά δεν τα κατάφερε. Κι εγώ όμως, για να λέμε την αλήθεια, δεν έκανα καλό πρώτο άλμα, αλλά μετά, ευτυχώς μπόρεσα και το διόρθωσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα