Παππάς: «Είμαστε μια καλή παρέα»

Στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο Αλέκος Παππάς.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Νέας Σμύρνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την αιτία του -προσωρινού όπως αποδείχθηκε- «διαζυγίου» μεταξύ των δύο πλευρών, τα τμήματα υποδομής της ομάδας, αλλά και για την τελευταία νίκη της, επί της ΦΕΑ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο: «Στην ομάδα ήμουν και πέρυσι.

Οι άνθρωποι ήθελαν να συνεχίσουμε τη συνεργασία, όμως κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου δεν με άφησαν να συνεχίσω. Αυτές πλέον λύθηκαν και αφού το έφεραν οι συγκυρίες ξανασυνεργαστήκαμε».

Για την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη: «Νιώθω πολύ ωραία στην ομάδα. Με τους ανθρώπους της διοίκηση, τα κορίτσια κι όλους τους ανθρώπους έχουμε εξαιρετική σχέση, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρωτίστως ένα φιλικό περιβάλλον και μετά επαγγελματικό. Είμαστε μια καλή παρέα».

Για τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου: «Εμένα είναι μεγάλη μου χαρά που δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στην οργάνωση στα τμήματα υποδομής. Εκεί υπάρχει ένα προπονητικό επιτελείο πολύ υψηλό. Αυτό που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο και κέντρισε για δεύτερη φορά την προσοχή μου είναι ο προγραμματισμός που υπάρχει για να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα τα νέα κορίτσια. Όλοι θέλουν κάποια στιγμή η ομάδα να στελεχώνεται από τα φυτώρια της και νομίζω ότι είναι στο σωστό δρόμο".

Για το γεγονός ότι μέσα σε μόλις λίγους μήνες έχουν φύγει δύο προπονητές (Νανάκος, Γερεουδάκης): «Όποιος κάνει αυτό το επάγγελμα δεν μπορεί να φοβάται. Δεν μου δημιουργήθηκε κάποιο αίσθημα ανασφάλειας, γιατί με όσους συνεργάζομαι στον Πανιώνιο είναι φίλοι μου. Από τη στιγμή που η μία πλευρά μπορούσε να βοηθήσει την άλλη δεν έκανα καμία δεύτερη σκέψη. Κάθε προπονητής βάζει τη δική του πινελιά με στόχο να βοηθήσει την ομάδα. Το θετικό είναι ότι με τα κορίτσια από τις υποδομές είχαμε δουλέψει και πέρυσι, οπότε ήξεραν τη φιλοσοφία μου και δεν χρειάστηκε να πάρουν χρόνο για να προσαρμοστούν».

Για τη νίκη του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, επί της ΦΕΑ: «Φέτος οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, εκτός φυσικά του Αθηναϊκού, που είναι μία κλάση ανώτερος. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει και το έχουν δείξει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Ο Κρόνος που δεν είχε κάνει νίκη κέρδισε τον Πανιώνιο, ενώ η ΦΕΑ που έχει πολύ καλή ομάδα έχει κάνει ήττες από μικρότερες ομάδες. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν παρατηρήσετε όλα είναι κλειστά παιχνίδια και κανένα δεν έχει μεγάλη διαφορά. Αυτό είναι καλό, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι τέλους».

Για τις αγωνιστικές διαφορές που μπορούν να υπάρξουν από εδώ και πέρα: «Η προπονητική είναι μία. Το θέμα είναι να εμπιστευτούν οι παίκτες τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες. Αυτή είναι η συνταγή. Με πόσο εμπιστοσύνη θα περιβάλει η κάθε πλευρά στην άλλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα