Πιέζει τον Νοτιάς ο Παππάς

00:36 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Οι μέρες περνάνε και κάθε ώρα από εδώ και στο εξής, είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την ΑΕΚ. Παρότι η χθεσινή ημέρα αναμενόταν να είναι σημαντική για τις αποφάσεις των μετόχων, σχετικά με τα 4 εκατ. ευρώ που πρέπει να βάλουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ, ώστε η Ένωση να πάει με το πιο δυνατό «χαρτί» της στην ΟΥΕΦΑ, τελικά δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό για τη διοίκηση. Ο Ανδρεας Δημητρέλος δεν ενημερώθηκε ούτε χθες για οριστική απόφαση των μετόχων και πλέον τα... ζόρια είναι

μεγάλα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν έχει ελπίδες, εφόσον η «ομάδα» του 2004 κάνει το καθήκον της.

Απόφαση δεν έχει ληφθεί κυρίως για έναν λόγο και έχει να κάνει με τον Νίκο Νοτιά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επίσημα για το αν θα ακολουθήσει και τους υπόλοιπους, παρότι δεν δείχνει αρνητικός σε κάτι τέτοιο. Αυτό προκύπτει από τις επαφές που υπάρχουν με τον Χιώτη εφοπλιστή, που όμως ζητάει συγκεκριμένα πράγματα για να προχωρήσει σε νέα κατάθεση, ως προς το ποιο είναι ακριβώς το ποσό που του αναλογεί και τι χρήματα θα βάλουν οι υπόλοιποι. Είναι δεδομένο άλλωστε, πως χωρίς την δική του συμβολή, δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούν τα 4 εκατ. ευρώ (το ελάχιστο) για να μπορέσει η ΑΕΚ να περάσει τον σκόπελο της Πειθαρχικής. Για αυτό και οι προσπάθειες και οι πιέσεις, για άμεση απάντηση, ολοένα και εντείνονται.

Σήμερα, Τρίτη, πιθανότατα θα υπάρξουν και καθοριστικές επαφές μεταξύ των μετόχων, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει σε αυτές και ο Νίκος Νοτιάς. Παράλληλα, οι μέτοχοι προσπαθούν να τρέξουν και το θέμα του ομολογιακού δανείου της Morgan Stanley, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και αυτό είναι ένα μεγάλο... αγκάθι, στον φάκελο της αδειοδότησης, που αν δεν φύγει, τότε η ΑΕΚ θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα