Παραβίασαν το Fair Play οι Νιου Ορλίνς Σέιντς

03:17 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Νιου Ορλίνς Σέιντς κατηγορούνται πως... τραυμάτιζαν σκόπιμα αντιπάλους, ο Peyton Manning δυναμώνει, ο Perrish Cox την γλίτωσε, οι Γκριν Μπέι Πάκερς εξοικονόμησαν πάλι χρήματα από τους μετόχους τους και άλλα νέα από το NFL.

To περίφημο «Bounty Rule» φαίνεται πως παραβίασαν οι Σέιντς κατά την διάρκεια των τριών τελευταίων σεζόν. Πρόκειται για κανονισμό που αποτρέπει τον σχεδιασμό

φάσεων ή την συνεννόηση με τις υπόλοιπες ομάδες του NFL, ώστε να προκαλούνται... τραυματισμοί των αντίπαλων παικτών. Μάλιστα ο κομισάριος της λίγκας, Roger Goodell, αναφέρθηκε στο θέμα και ξεκαθάρισε πως θα διεξαχθούν άμεσα οι σχετικές έρευνες.

«Ανεβαίνει» ο Manning

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιντιανάπολις, ο τραυματισμένος quarterback, Peyton Manning, αισθάνεται καλύτερα αυτές τις μέρες. Δεν ξεπέρασε απλά τις διαδοχικές εγχειρήσεις στον λαιμό του, αλλά έχει αρχίσει να δυναμώνει το χέρι του με ασκήσεις, ώστε να επανέλθει στη δράση το 2012-13.

Εντούτοις παραμένει το ερώτημα αναφορικά με την ομάδα, στην οποία θα ενταχθεί ο κορυφαίος σύγχρονος παίκτης φούτμπολ. Οι Κολτς, συγκεκριμένα, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για την τύχη του.

Αθώος ο Cox

Ξέφυγε χωρίς ποινή από την κατηγορία περί σεξουαλικής παρενόχλησης, την οποία αντιμετώπιζε ο πρώην cornerback των Ντένβερ Μπρόνκος, Perrish Cox. Το αρμόδιο δικαστήριο δεν δέχθηκε τα σχετικά αποτελέσματα από τεστ DNA, αφού η γυναίκα τον κατηγόρησε πως την άφησε έγκυο.

«Κόπηκαν» δύο στους Στίλερς

Ο linebacker, James Farrior, και ο defensive end, Aaron Smith, θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν από τους Πίτσμπουργκ Στίλερς. Άλλωστε η συγκεκριμένη ομάδα τους «έκοψε», οπότε θα μείνουν free agents στις 13 Μαρτίου.

Ο wide receiver Hines Ward και ο guard Chris Kemoetu αποδεσμεύτηκαν με τον ίδιο τρόπο πριν λίγες μέρες. Είναι φανερό, λοιπόν, πως οι Στίλερς έχουν αρχίσει το «καθάρισμα» του ρόστερ τους, ώστε να κινηθούν δυναμικά στην «αγορά» των free agents.

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Ακόμα 67 εκατομμύρια δολάρια εξασφάλισαν οι Γκριν Μπέι Πάκερς μέσω νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες του NFL, οι Πάκερς έχουν λύσει μία για πάντα κάθε οικονομικό τους πρόβλημα μοιράζοντας την πλειοψηφία των μετοχών τους σε κατοίκους της πόλης. Έτσι η αναβάθμιση του δικού τους γηπέδου θα γίνει πολύ... απλά, αν και κοστίζει περίπου 143 εκατομμύρια δολάρια.

Αλλαγές στους παγκόσμιους πρωταθλητές

Τον Sean Ryan όρισε σαν quarterback coach ο προπονητής των Νιου Γιορκ Τζάιντς, Tom Coughlin Ακόμα, σαν receiver coach θα συνεχίσει ο Kevin Gilbride.

Keywords
Τυχαία Θέματα