Σπουδαίο «διπλό» για Μπελγκράνο

02:47 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τρεις σημαντικούς βαθμούς πρόσθεσε στην συγκομιδή της η Μπελγκράνο ντε Κόρντομπα κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-0 την Νιούελς Ολντ Μπόις.

Οι γηπεδούχοι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και η Μπελγκράνο πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών. Έτσι πήρε τρεις σπουδαίους βαθμούς, οι οποίοι ενίσχυσαν τις πιθανότητες παραμονής της στην πρώτη κατηγορία με βάση την συνολική κατάταξη του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο

ματς άνοιξε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Clausura, στην οποία η Μπελγκράνο έχει πλέον επτά βαθμούς, ενώ η Νιούελς έμεινε στους τέσσερις. Άλλωστε οι Νέστο Σιλβέρα στο 31ο λεπτό και Σέζαρ Περέιρα στο 36ο φρόντισαν να πιστοποιήσουν τα παραπάνω διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο τέλος του αγώνα, οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας εκδιώχθηκαν από το γήπεδο, αφού προκάλεσαν επεισόδια στις εξέδρες του «Marcelo Bielsa». Σχεδόν την ίδια ώρα, στο 85ο λεπτό, ο Ερνάν Πεγιεράνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Ολντ Μπόις με παίκτη λιγότερο.

Νιούελς Ολντ Μπόις: Περάτα, Πεγιεράνο, Ρουμπέν, Βανγκιόνι, Ντίαζ, Μπερνάρντι (Τόρες), Ματέα, Φιγκερόα (Ακίνο), Πέρεζ, Νόιρ (Μουνιόζ), Ουρούτι.
Μπελγκράνο ντε Κόρντομπα: Ολάβε, Τουρούς, Λόλο, Γκράνα (Μπάριος), Κλ. Πέρεζ, Γκονζάλεζ, Ροντρίγκεζ, Χιμένεζ, Φαρέ, Περέιρα (Παρόντι), Σιλβέρα (Μ. Πέρεζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα