Το... καθιστικό main event του Austin Aries στο IMPACT

01:46 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ζητούσε επίμονα main event o Austin Aries και το πήρε αφού έκανε... καθιστική διαμαρτυρία μαζί με τους Bobby Roode και Bully Ray.

Ο πρώτος, ο X-Division Champion, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον δεύτερο, ο οποίος διατηρεί το IMPACT Championship. Η τριπλέτα συμπληρώθηκε... αυτόματα από τον Bully Ray, αλλά ο Sting τους έβαλε όλους στην... θέση τους και στην συνέχεια στο main event. Άλλωστε, ο «Icon»

θα αντιμετωπίσει τον Roode στο Victory Road (18/03) για τον μεγαλύτερο τίτλο του promotion.

{youtube}1lOex1Idss8{/youtube}

Στο main event που ακολούθησε, ο James Storm «τιμώρησε» τον πρώην παρτενέρ του στους Beer Money και εξασφάλισε τη νίκη. Στο πλευρό του στάθηκαν οι Tag Team Champions, Brutus Magnus και Samoa Joe.

{youtube}1fcmR1vlsrU{/youtube}

Ακόμα, ο AJ Styles ηττήθηκε σε gauntlet match, όταν ο Kazarian προκάλεσε DQ υπέρ των «Phenomenal» με παρέμβαση στο ματς του με τον Christopher Daniels και απλά συμπλήρωσε με pin στο δικό του αγώνα με τον AJ που ακολούθησε. Στο μεταξύ, ο Zema Ion επικράτησε του Shannon Moore και έστειλε... μήνυμα συμπαράστασης στον τραυματισμένο, Jesse Sorensen, ενώ ο Kurt Angle έκλεισε ματς με τον Jeff Hardy στο Victory Road.

{youtube}5IxmOP5EufE{/youtube}

Αναφορικά με τις γυναικείες εξελίξεις του επεισοδίου, η ODB επιβλήθηκε της Madison Rayne, ενώ η απολαυστική Velvet Sky κατέγραψε νίκη σε επίπεδο Tag Team.

{youtube}W1J_kqcCY6k{/youtube}

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο AJ Styles κέρδισε τον Christopher Daniels με DQ.
O Kazarian κέρδισε τον AJ Styles.
H ODB κέρδισε την Madison Rayne.
O Zema Ion κέρδισε τον Shannon Moore.
Οι Velvet Sky & Mickie James κέρδισε τις Angelina Love & Sarita.
Οι James Storm, Samoa Joe & Brutus Magnus κέρδισαν τους Bobby Roode, Bully Ray & Austin Aries.

Keywords
Τυχαία Θέματα