Πάτσης: «Με ενδιαφέρει η Νίκη Βόλου»

11:32 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

«Ζεστός» για να αναλάβει τα διοικητικά ηνία της Νίκης Βόλου εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Π.Ο. Ελασσόνας, Ανδρέας Πάτσης, με δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι.

Ο κ. Πάτσης φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή της Θεσσαλίας Τηλεόρασης, «Στην Σέντρα», και εκτός από την αναφορά του στο θεσσαλικό ποδόσφαιρο, αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Π.Ο. Ελασσόνας στο τέλος της σεζόν, όχι όμως και από το ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Ελασσόνας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί

με τα διοικητικά κάποιας θεσσαλικής ομάδας, ενώ ερωτηθείς αν θα τον ενδιέφερε η εμπλοκή του στα διοικητικά της Νίκης Βόλου απάντησε:

«Ναι, με ενδιαφέρει η Νίκη Βόλου αν και δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τους ανθρώπους της» και συμπλήρωσε πως «απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ομάδα που θα ενδιαφερθώ να διαθέτει αγνούς και πιστούς φιλάθλους που να γεμίζουν το γήπεδο, αλλά και η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια».

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ο Ανδρέας Πάτσης βρέθηκε χθες (1/04) στις εξέδρες του γηπέδου του Τυρνάβου και παρακολούθησε το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Νίκη Βόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα