Σε ρυθμό πανελληνίου ο ΝΟΙ

11:32 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στην τελική ευθεία για την α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (19-22 Απριλίου) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και οι όμιλοι ετοιμάζονται για... ναυμαχίες.

Ο Ναυτικός Ομιλος Ιωαννίνων, ο κορυφαίος στην κωπηλασία στην Ελλάδα στοχεύει φυσικά στην παραμονή του στην κορυφή, στην οποίοα διατηρείται 23 χρόνια. Οι προπονήσεις στην Παμβώτιδα γίνονται

υπό την επίβλεψη του επικεφαλής προπονητή του Ν.Ο.Ι. Θύμιου Βλάχου, ο οποίος δήώσε στο «sportsioannina» : «Κύριος στόχος μας και για φέτος είναι να κρατηθούμε στην πρώτη θέση πανελληνίως. Αριθμητικά θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε στους αγώνες περίπου 65 αθλητές όλων των κατηγοριών. Κάθε μέρα που περνάει η ομάδα μας πάει και καλύτερα. Ελπίζουμε πως το διάστημα που απομένει ως την έναρξη του Πρωταθλήματος θα μπορέσουμε να πάρουμε το μέγιστο της απόδοσης των αθλητών μας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο φετινός χειμώνας ήταν δύσκολος, με ακραίες καιρικές συνθήκες, που δυσκόλεψαν τις προπονήσεις στη λίμνη. Έτσι, ο Ν.Ο.Ι. μέρα με τη μέρα καταβάλλει προσπάθεια να ετοιμάσει τα πληρώματά του ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα