Πάτσης: «Νέα σελίδα στη διοικητική ιστορία της Νίκης»

11:03 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο νέος ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου μίλησε ενώπιον των τοπικών μέσων για τη νέα σελίδα στη διοικητική ιστορία της ομάδας, τόνισε ότι κατέχει πλέον το 61% της ΠΑΕ και μέχρι αύριο (9/05) θα έχει το 65%, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο της ανόδου.

Ο 46χρονος δικηγόρος, ο οποίος χθες (7/05) έκανε την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, δήλωσε για το πώς κύλησαν οι διαπραγματεύσεις, ενώ σχολίασε για το προσεχές ματς της

Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Από σήμερα το μεσημέρι έγινε πλήρης αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μετά από κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισα, οι οποίες δεν ήταν και λίγες λόγω κάποιων παλινωδιών. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην υλοποιηθεί η συμφωνία και θεωρώ ότι αυτό δεν ήταν ευθύνη μου, αλλά υπήρξε μια κακή συνεννόηση.

Μπόρεσαν και πείστηκαν οι μέτοχοι να μεταβιβαστεί το σύνολο σχεδόν των μετόχων σε μένα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ένα μικρό υπόλοιπο έχει μείνει, το οποίο σ’ αυτή τη φάση δε μας απασχολεί. Νομίζω ότι μία νέα σελίδα γυρνάει στη διοικητική τουλάχιστον ιστορία της Νίκης Βόλου και θέλουμε να υλοποιήσουμε μια νέα πορεία τόσο στην ΠΑΕ όσο και στο αθλητικό κομμάτι της ομάδας. Από αύριο ξεκινάμε».

Για τις διαπραγματεύσεις είπε: «Πριν από ένα μήνα περίπου ο κ. Λάζαρης, τον οποίο γνώρισα από την Αθήνα, μου έκανε μία κρούση τηλεφωνική αν ενδιαφέρομαι. Έκανα μία επίσκεψη εδώ και βρήκα ανεξαιρέτως των προβλημάτων ένα πάρα πολύ καλό περιβάλλον. Αυτό πραγματικά μου δημιούργησε μία καλή προδιάθεση στο να έρθω στη Νίκη και ξεκίνησα τις διαδικασίες με τους μετόχους, γιατί είχα βάλει κάποιους συγκεκριμένους όρους. Σήμερα τελικά μεταβιβάστηκαν οι μετοχές, έτσι ώστε να έχω το πλειοψηφικό πακέτο.

Αυτή τη στιγμή έχω το 61% και μέχρι την Τετάρτη θα είμαστε στο 65%. Υπάρχει ένας μέτοχος, ο κ. Τζώρτζης, που δε συμφωνεί να μου παραχωρήσει τις μετοχές του, αλλά η μετοχική σύνθεση είναι ικανή όχι μόνο να ασκηθεί διοίκηση, αλλά και να ασκηθεί απρόσκοπτα και επ’ ωφελεία της ομάδας. Για το υπόλοιπο του κ. Τζώρτζη θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον στόχο της ανόδου δήλωσε: «Όταν πρωτοήρθα, για να ‘μαι ειλικρινής, δεν το έβαλα ως προτεραιότητα, γιατί όταν μια ομάδα πάσχει σε όλα τα επίπεδά της, όταν μια ομάδα δεν έχει υγεία και οι βασικές της δομές είναι προβληματικές, το τελευταίο που σε απασχολεί είναι η βαθμολογική της θέση.
Από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο είναι ζωντανή διαδικασία και εφόσον η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της μετά και το διπλό με τη Δόξα Κρανούλας, θα ενεργοποιήσουμε κάθε δύναμη που έχουμε αθλητική, ώστε να πλασαριστούμε στα play off και ν’ ανέβουμε και στη Β’ Εθνική. Αυτό θα πω και στους παίκτες σήμερα.

Αυτό θα διευκολύνει πάρα πολύ όλους μας για τα μελλοντικά σχέδια που έχω για την ομάδα. Είναι λογικό να το θέλω. Όμως δεν είναι αυτοσκοπός και όταν ήρθα δεν εξέτασα τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Από τη στιγμή που είμαστε σε τροχιά ανόδου, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να τα καταφέρουμ

Keywords
Τυχαία Θέματα