Πέντε σερί νίκες ο Matt Harrison των Τέξας Ρέιντζερς

Παραχώρησε το 2-1 στο πρώτο inning και ο Matt Harrison οδήγησε τους Τέξας Ρέιντζερς στη νίκη με το συγκεκριμένο σκορ.

Ο David Murphy σημείωσε 2-run single στο πρώτο inning σε βάρος του Jason

Marquis (1-2) και ο Harrison (9-3) δέχθηκε άμεσα στο 2-1, αλλά το κράτησε μέχρι το έκτο inning. Σαν τέταρτος pitcher, o Joe Nathan συμπλήρωσε 14 saves και «έκλεισε» το παιχνίδι. Σημειώνουμε πως ο Josh Hamilton εισήλθε σαν αμυντική αλλαγή στο ένατο inning, οπότε επανήλθε στη δράση.

Υπό το βλέμμα του... Κόμπι Μπράιαντ, οι Λος Άντζελες Έιντζελς ηττήθηκαν με 5-3 από τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Μάλιστα ο «μάμπα» αποδοκιμάστηκε από τους πολυπληθείς οπαδούς των «γιγάντων», οι οποίο βρέθηκαν στην «πόλη των αγγέλων». Στα αγωνιστικά ο Matt Cain (9-2) δεν ήταν... θεϊκός, αλλά πήρε τη νίκη με παρουσία πέντε innings. Ακόμα, ο Santiago Casilla συμπλήρωσε 19 saves σαν πέμπτος pitcher. Επιθετικά ξεχώρισε ο Ryan Theriot με 3/5 hits και δύο RBIs, ενώ ο Mark Trumbo των Έιντζελς σημείωσε το μοναδικό home run της αναμέτρησης. Στα αρνητικά η εσπευσμένη μεταφορά του Jerome Williams (6-5) σε κοντινό νοσοκομείο λόγω δυσκολίας στην ανάσα. Ο αρχικός pitcher των γηπεδούχων αντικαταστάθηκε στο τέταρτο inning. Δεν φαίνεται πως υπέστη κάτι σοβαρό, αλλά χρεώθηκε την ήττα.

Εύκολη νίκη με 7-1 πέτυχαν οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς επί των Σιάτλ Μάρινερς. Μάλιστα ο Aaron Hill έγινε ο πέμπτος παίκτης των «ντάιμοντς», που πέτυχε cycle. Ολοκλήρωσε το κύκλο των χτυπημάτων με ατομικό home run στο έβδομο inning, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, οι «D-Backs» σημείωσαν τέσσερα sacrifice flies, τα οποίο βοήθησαν τον Wade Miley (8-3) να φτάσει στη νίκη εναντίον του Hector Noesi (2-8).

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Νιου Γιορκ Γιάνκις-Ατλάντα Μπρέιβς 6-2
Κλίβελαντ Ίντιανς-Σινσινάτι Ρεντς 10-9
Νιου Γιορκ Μετς-Μπάλτιμορ Όριολς 5-0
Χιούστον Άστρος-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 9-7
Μιλγουόκι Μπρούερς-Τορόντο Μπλου Τζέις 7-6
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Σικάγο Καμπς 3-12
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σιάτλ Μάρινερς 7-1
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Τέξας Ρέιντζερς 1-2
Λος Άντζελες Έιντζελς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 3-5

Keywords
Τυχαία Θέματα