Περιμένει το… θαύμα και βλέπει CAS η ΑΕΚ

Ελάχιστες είναι οι ελπίδες που υπάρχουν να μην εκτελεστεί η απόφαση της ΕΠΟ, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ σκοπεύουν να προσφύγουν μέχρι το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο προκειμένου καταρχήν να κερδίσουν χρόνο!

Τα μηνύματα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάθε άλλο παρά ευοίωνα είναι για την «Ένωση» και αυτό το ξέρουν πολύ καλά άπαντες στο «στρατόπεδό» της. Η ομάδα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την δευτεροβάθμια επιτροπή της

ΕΠΟ, αφού ακόμα και το αίτημα της αναστολής του ενός μήνα που ζήτησαν οι διοικούντες την ΑΕΚ αναμένεται να απορριφθεί. Όπως και ο φάκελός τους.

Έτσι λοιπόν, με δεδομένη αυτή την αρνητική εξέλιξη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ψάχνουν άλλους τρόπους για να αντιδράσουν και να μην αφήσουν το… καράβι να βουλιάξει. Αυτός που φαίνεται ότι έχουν καταλήξει είναι η προσφυγή στο CAS, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, τουλάχιστον!

Για του λόγου το αληθές, η «Ώρα των εργαζομένων» αναφέρει ότι οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να απευθυνθούν στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο προκειμένου καταρχήν να κερδίσουν χρόνο αλλά και για να μην αφήσουν την υπόθεση να χαθεί. Και αυτό γιατί, από την στιγμή που η ΑΕΚ θα κινηθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε… αυτόματα θα κερδίσει και 15 ημέρες. Διάστημα στο οποίο η διοίκηση της θα επιδιώξει να «κλείσει» όλα τα… ανοιχτά μέτωπα και να βρει την λύση...

Πάντως, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι με αυτή της την επιλογή η ΑΕΚ φλερτάρει και με επιπλέον τιμωρία, αυτή την φορά από την Ευρώπη! Σε κάθε περίπτωση βέβαια, το μέλλον της ομάδας προβλέπεται… ζοφερό, εξ ου και οι περισσότεροι μέσα σε αυτήν παρουσιάζονται συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι θα απαγορευτούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές παικτών πάνω των 22 ετών, σε πρώτη φάση.

Τώρα, το αν τελικά, μέσα από όλα τα δεινά προκύψει και κάτι καλό, όπως για παράδειγμα ένα νέο άρθρο τύπου… 44, είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα