Σενάρια για Ανάκογλου-Μπρίτο στον ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου και του Εντουάρντο Μπρίτο έχει δείξει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Συγκερκιμένα, η εφημερίδα «Γάτα», αναφέρει πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή συνεργασία που έχουν με τον Πανσερραϊκό, από τον οποίο ο «Δικέφαλος» απέκτησε πέρσι τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ και οι άνθρωποι της ομάδας των Σερρών επιθυμούν να παραχωρήσουν τον Ανάκογλου στον

ΠΑΟΚ.

Ο Πανσερραϊκός θέλει να παραχωρήσει το νεαρό μέσο καθώς δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Super League και έτσι τα έσοδα του θα είναι μειωμένα, με την πώληση του Ανάκογλου να δίνει βαθιά... ανάσα στα ταμεία της ομάδας!

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν με ενδιαφέρον και την περίπτωση του Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του νέου τεχνικού του «Δικεφάλου», Γιώργου Δώνη.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, καθώς στο παρελθόν αγωνιζόταν στην Καλαμαρια, ενώ σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να ανέβει τα... σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία κατάγεται από τη συμπρωτεύουσα, κάτι το οποίο παίζει το ρόλο του...

Keywords
Τυχαία Θέματα