Περιστέρι – Άγιαξ Ταύρου 2-2

«Σοκ» για τον Άγιαξ Ταύρου στην 14η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Δ’ Εθνικής καθώς έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με το Περιστέρι και έχασε κι άλλο έδαφος στην «μάχη» για την κορυφή.

Η ομάδα του Ταύρου άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Ρούσση, ωστόσο οι γηπεδούχοι… απάντησαν στο 27’ με τον Νησαριώτη. Μάλιστα, στο 62’ το Περιστέρι έφτασε στην ανατροπή και πάλι με τον Νησαριώτη, ο οποίος «έγραψε» το 2-1, όμως, στο 78’ ο Θεοφάνους με κεφαλιά

διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πάντως, ο άσος του Άγιαξ ήταν πρωταγωνιστής στη φάση που σημάδεψε τον αγώνα στο 80’. Συγκεκριμένα, ο Θεοφάνος μάρκαρε στην περιοχή τον Χέλμη, ο διαιτητής έδειξε πλεονέκτημα, καθώς δεν θεώρησε πως υπήρχε πέναλτι, ο Βασίλογλου έκανε σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ, όμως, πριν την εκτέλεση του ελεύθερου από τον τερματοφύλακα, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Θεοφάνους για το μαρκάρισμά του, νωρίτερα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης (17' λ. τρ. Ελευθεριάδης), Βαγγέλης, Ποστόλης, Θανόπουλος, Χέλμης (85' Μπονιάκος), Μπόσιος, Αθανασίου, Νησαριώτης, Μπέλης (46' Πλέτσης), Βασίλογλου

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Βακερλής, Γουσούλης, Πατέλης, Πέττας, Θεοφάνους, Κωστόπουλος, Φύτρος (83' Σωτηρόπουλος), Κατίδης, Ρούσης, Τζανέτος, Χαλίλι (90' Κίτο).

Keywords
Τυχαία Θέματα