Πιέζουν για το απόλυτο οι Κανάκς

Πέντε διαδοχικές νίκες έχουν οι Βανκούβερ Κανάκς ύστερα από το 5-2 επί των Ντάλας Σταρς που δίνουν «μάχη» για να προκριθούν στα play off.

Συγκεκριμένα, οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος άθροισαν 105 βαθμούς και απέχουν έναν από την κορυφή της Δύσης και δύο από την πρώτη θέση στο NHL. Μαζί με τους Σέιντ Λούις Μπλους και Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, αντίστοιχα, διεκδικούν τις τρεις πρώτες θέσεις της συνολικής κατάταξης της λίγκας, ενώ όλες οι ομάδες έχουν τέσσερα ακόμα παιχνίδια

στα προγράμματά τους.

Στην άνοδο στους 105 βαθμούς συνέβαλε καταλυτικά ο Max Lapierre με ένα γκολ και δύο ασίστ. Ακόμα, ο Henrik Sedin μοίρασε τρεις ασίστ, ενώ οι Chris Higgins, Sami Salo, Andrew Alberts και Alex Burrows αποτέλεσαν επίσης σκόρερ των Κανάκς. Ακόμα, ο Cory Schneider έκανε 32 αποκρούσεις αντικαθιστώντας τον Roberto Luongo που τραυματίστηκε στην προθέρμανση.

Για τα «αστέρια», ο Steve Ott ισοφάρισε σε 1-1 και ο Jake Dowell μείωσε σε 5-2, 3:42 πριν την λήξη. Επίσης, ο Kari Lehtonen αντικαταστάθηκε από τον Richard Bachman μετά το 4-1, ενώ ο τερματοφύλακας των Σταρς είχε αθροίσει 26 αποκρούσεις. Πλέον οι Τεξανοί έχουν 89 βαθμούς, την έβδομη θέση της Δύσης και μία... μάχη ενώπιον τους, στην οποία καλούνται να εξασφαλίσουν μία από τις τρεις εναπομείναντες θέσεις που οδηγούν στα play off από την Pacific.

Keywords
Τυχαία Θέματα