Πλίτσης: «Να παίξω με τον Αστέρα Βάρης σε επαγγελματικό επίπεδο»

Είναι ο εμβληματικός αρχηγός του Αστέρα Βάρης, και ο πιο παλιός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του συλλόγου, φορώντας τα τελευταία 20 χρόνια την «κυανόλευκη» φανέλα!

Φόρεσε για πρώτη φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια σε ηλικία 8 ετών, στην ακαδημία των «κυανόλευκων» και ανδρώθηκε μέσα από αυτή, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της… ιεραρχίας από τις μικρές ομάδες, έως αυτή των ανδρών.

Ο Αργύρης Πλίτσης, περί του οποίου ο λόγος, έχει περάσει πολλά, αγωνιζόμενος με τον Αστέρα, στα γήπεδα της ΕΠΣ Αθηνών,

της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και από φέτος σε αυτά της Δ΄ Εθνικής!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Εθνική κατηγορία, με σκοπό να μείνει σε αυτή, αποποιούμενη το ρόλο του κομπάρσου.

Ο Αργύρης Πλίτσης μιλάει στο Onsports, για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, κάνει τον δικό του απολογισμό για τα 20 χρόνια καριέρας του στο σύλλογο και αποκαλύπτει τους στόχους που έχει για το μέλλον, οι οποίοι είναι συνυφασμένοι με τον Αστέρα Βάρης!

Μετά την πάροδο 7 αγωνιστικών στον 8ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, ο Αστέρας Βάρης έχει συγκομιδή 10 βαθμών, με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Περίμενες τόσο καλό ξεκίνημα;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Η συγκομιδή είναι πολύ καλή, αν και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό γνωρίσαμε την ήττα και χάσαμε έδαφος. Ευελπιστούμε, πάντως, ότι η συνέχεια θα είναι καλή για εμάς και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Αγωνίζεσαι στην ομάδα από τα 8 σου χρόνια. Είσαι πλέον 29 ετών, αρχηγός του Αστέρα Βάρης. Πίστευες ότι ο Αστέρας θα έφτανε να παίζει στη Δ΄ Εθνική, δεδομένου ότι παραδοσιακά αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας;

Όχι μόνο περίμενα πως κάποια μέρα η ομάδα θα προβιβαζόταν στη Δ΄ Εθνική, αλλά πίστευα πως θα έπαιζα με αυτή κάποια στιγμή, στη Γ΄ ή στη Β΄ Εθνική. Θεωρώ ότι δεν είναι απίθανο να παίξω με τον Αστέρα Βάρης σε επαγγελματικό επίπεδο».

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχεις θέσει για το μέλλον;

«Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Το απολαμβάνω και μαζί με τους συμπαίκτες μου, θέλω να προσπαθώ κάθε φορά για το καλύτερο της ομάδας. Πάντα κοιτάζω μπροστά και για όσο ακόμα θα παίζω ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσω να πετυχαίνω ολοένα περισσότερους και μεγαλύτερους στόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα