Τρίχρονη φυλάκιση σε παίκτη μπέιζμπολ

02:12 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τρία χρόνια φυλακή για Dykstra, τα «μαύρα» αποδυτήρια των Μπόστον Ρεντ Σοξ, «νυστέρι» για Hart, «τσουχτερό» πρόστιμο στους Νιου Γιορκ Μετς και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Κάποτε ο Lenny Dykstra γινόταν all-star σαν outfielder των Φιλαδέλφεια Φίλις. Πλέον, στα 49 του, ο πρώην άσος και των Νιου Γιορκ Μετς καταδικάστηκε σε τρίχρονη φυλάκιση με αφορμή κατηγορίες περί κλοπής πολλών αυτοκινήτων, κατοχής παράνομων ουσιών και πλαστής δήλωσης οικονομικών στοιχείων.

Ο «Nails» πάει από το κακό στο

χειρότερο μετά το τέλος της καριέρας του και έχει πολλά «μπλεξίματα» με τα αμερικανικά δικαστήρια. Πλέον το «Los Angeles County Superior Court» του επέβαλε ποινή τριών χρόνων, αφού τον θεώρησε ένοχο.

«Κάνω ότι μπορώ, για να γίνω καλύτερος άνθρωπος» δήλωσε ο ίδιος ο Dykstra, όταν έμαθε την τιμωρία που δέχθηκε.

Τα αποδυτήρια των Ρεντ Σοξ

Μία παλιά κατηγορία επανήλθε στην επικαιρότητα, η οποία αφορά τα αποδυτήρια των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Συγκεκριμένα σε αυτά φαίνεται πως κακοποιήθηκαν ανήλικα παιδιά από την δεκαετία του '60 μέχρι αυτή του '90. Όλα αυτά με πρωτοβουλία παλιού μάνατζερ, Donald Fitzpatrick, ο οποίος πέθανε το 2005.

Πλέον προστέθηκαν εννέα ακόμα άνθρωποι σαν κατηγορούμενοι. Πέρα από τις «κόκκινες κάλτσες», ο Fitzpatrick είχε επιδείξει παρόμοιες αηδιαστικές συνήθειες σαν μέλος των Μπάλτιμορ Όριολς.

Πριν «φύγει», ο Ftizpatrick είχε δηλώσει ένοχος για μία περίπτωση, αλλά έχουν ακολουθήσει πολλές ακόμα καταγγελίες. Κάθε χρόνο, μάλιστα, ο κατάλογος των κατηγορουμένων μεγαλώνει και το σκάνδαλο παίρνει τρομακτικότερες διαστάσεις.

Πρόστιμο στους Μετς

Οι ιδιοκτήτες των Νιου Γιορκ Μετς θα πληρώσουν 83 εκατομμύρια δολάρια σε ανώνυμη εταιρεία σαν αποζημίωση παλιότερης τους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Πάντως την γλίτωσαν... φθηνά, αφού η μήνυση απαιτούσε αρχικά περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια.

Εγχείρηση για Corey Hart

Σε «νυστέρι» στο δεξί του γόνατο θα υποβληθεί ο Corey Hart, right fielder των Μιλγουόκι Μπρούερς. Ο τραυματισμός καταγράφηκε 15 λεπτά ύστερα από την έναρξη του πρώτου φετινού φιλικού της ομάδας. Πλέον θα απέχει από τα γήπεδα για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

«Εργαλείο» για Αθλέτικς

Τον... μύθο του YouTube, Yoenis Cespedes, απέκτησαν οι Όκλαντ Αθλέτικς. Πρόκειται για 26χρονο πολυσύνθετο αθλητή από την Κούβα, ο οποίος έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο με βίντεο του.

Αποκλειστική συνεργασία για Darvish

Πολυετές συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής καρτών διάφορων αθλημάτων «Topps» υπέγραψε ο piτcher των Τέξας Ρέιντζερς, Yu Darvish. Αυτό θα είναι εξαετές και θα καλύψει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό τον 25χρονο rookie δεξιόχειρα.

Πολλές ανανεώσεις στους D-Backs

Συνολικά 19 παίκτες υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Πλέον και οι σαράντα παίκτες του βασικού ρόστερ «δεσμεύονται» μέχρι το τέλος του 2012, τουλάχιστον. Σημαντικότερες περιπτώσεις ήταν οι Gerardo Parra και Josh Collmenter.

Παραμένει εκτός ο Wright

Δεν θα βιαστ

Keywords
Τυχαία Θέματα