Πρίφτης: «Ήταν δύσκολο για μας»

Στις απουσίες της ομάδας του και το γεγονός πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό μέσα σε τρεις ημέρες στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν δύσκολο για εμάς να διαχειριστούμε δύο παιχνίδια μέσα σε τρις μέρες. Επιπλέον είχαμε προβλήματα τραυματισμών τα οποία προέκυψαν εδώ. Αναφέρομαι στους Πάσαλιτς και Καραθανάση. Κατεβήκαμε με εννιά παίκτες από τους οποίος ο ένας είναι ο νεαρός Αράπης. Επίσης, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα φάουλ και δεν καταφέραμε να

αντισταθούμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έπαιξε στο επίπεδό του. Μας αντιμετώπισε σοβαρά. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Πρίφτης ξεκαθάρισε πως δεν.. πέταξε κάποιο υπονοούμενο για τη φιλοξενία κάποια άλλης ομάδας: «Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας ανταπέδωσε την φιλοξενία. Έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν γενικά όλες οι ομάδες. Τα μεγάλα ταξίδια ειδικά για εμάς τις επαρχιακές ομάδες δεν είναι σύμμαχοί μας. Οι ομάδες θα έπρεπε να συνεργάζονται, να παραχωρούν όποτε μπορούν το γήπεδό τους για να μπορούμε όλοι να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν εκφράζω κανένα παράπονο, αλλά ο Παναθηναϊκός δέχθηκε να παίξουμε Παρασκευή αντί για Κυριακή ώστε να αποφύγουμε τα δύο ταξίδια, μας παραχώρησε το γήπεδό του, την αίθουσα με τα βάρη και αυτό είναι κάτι που οφείλω να υπογραμμίσω. Δεν το λέω για κάποιο άλλο λόγο. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα