Πρόκριση στα play off για τους Ρέιντζερς

Οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς αποτέλεσαν τον δεύτερο σύλλογο που εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκρισή του στα play off κερδίζοντας με 4-2 τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς.

Οι δύο ομάδες διατηρούν αντιπαλότητα και την πιστοποίησαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα προκλήθηκε... σύρραξη στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, από την οποία οι περισσότεροι παίκτες αποχώρησαν γεμάτοι... αίματα. Στην παρθενική επίθεση, μάλιστα, ο Brandon Dubinsky άνοιξε το σκορ για τους πρωτοπόρους της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Οι

Ρέιντζερς είχαν ηττηθεί σε πέντε από τα επτά τελευταία τους παιχνίδια και απώλεσαν το σημαντικό τους προβάδισμα στα ρετιρέ της Atlantic και της Ανατολής. Για αυτό η νίκη στο ντέρμπι ήταν απόλυτη ανάγκη.

Είκοσι αποκρούσεις έκανε ο Henrik Lundqvist,, ενώ οι Dan Girardi, Mats Zuccarello και Derek Stepan πέτυχαν τα άλλα γκολ των γηπεδούχων. Από την άλλη, ο Patrik Elias και Petr Sykora μείωσαν σε 2-1 και 3-2, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, οι «διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα, Scott Wedgewood. Πρόκειται για την 84η επιλογή του ντραφτ του 2010, ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές του Καναδά.

Πλέον οι Ρέιντζερς έχουν 97 βαθμούς, τρεις παραπάνω από τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους από τους αντιπάλους τους στην Atlantic. Αντίθετα, οι Ντέβιλς έμειναν στους 87 και στην έκτη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα