Προπώληση εισιτηρίων στον ΑΟΧ

16:22 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την προπώληση των εισιτηρίων για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πανηλειακό ξεκινά την Τετάρτη (7/03) ο ΑΟΧ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, κάνει μεταξύ άλλων κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο των Χανίων να δώσει το «παρών» στο πολύ κρίσιμο κυριακάτικο (11/03) ματς.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Αθλητικός Όμιλος Χανιά

ενημερώνει όλους τους Χανιώτες φιλάθλους ότι το κρίσιμο ματς μεταξύ του ΑΟΧ και του Πανηλειακού θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15.00 στο Γήπεδο Περιβολίων. Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας να προσέλθει μαζικά στα Περιβόλια και να στηρίξει την ομάδα σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς.
Από αύριο, 7/3/2012, θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για το εν λόγω ματς από τα γραφεία της ομάδας, Παπαρηγοπούλου 2-6 και στα τηλέφωνα 2821028227 και 6909113309».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Μύρων Ανωγειανάκης, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες για να διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πανηλειακό. Στο μεταξύ, ο Νίκος Μποχώνης συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα