Πρώτα Bertuzzi, μετά... Bertuzzi, πρώτοι οι Ρεντ Ουίνγκς

O έμπειρος επιθετικός, Todd Bertuzzi, οδήγησε τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς στη νίκη επί των Σικάγο Μπλάκχοκς στα πέναλτι ύστερα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Ο Bertuzzi έβαλε τα «κόκκινα φτερά» μπροστά στο σκορ μόλις 8:47 πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου με το δέκατο του φετινό γκολ, αλλά ο Gilbert Brule ισοφάρισε σε 2-2, τρία λεπτά αργότερα. Δεν έμεινε εκεί, όμως, ο 36χρονος

Καναδός επιθετικός, αφού ήταν ο μοναδικός παίκτης που βρήκε δίχτυα στην διαδικασία των πέναλτι και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στην ομάδα του Ντιτρόιτ.

Στο 1:36 του δεύτερου εικοσαλέπτου ο Ian White είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 2:23 της πρώτης περιόδου ο Raffi Torres είχε ανοίξει το σκορ για τους «λύκους». Εν τέλει οι Ουίνγκς συμπλήρωσαν πέντε σερί νίκες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν στα πέναλτι.

Με τη νίκη στα πέναλτι, οι Ρεντ Ουίγνκς συμπλήρωσαν 63 βαθμούς και ανέβηκαν στην κορυφή της Central, της Δύσης και του NHL ξεπερνώντας τους 62 των Σέιντ Λούις Μπλους, Σικάγο Μπλάκχοκς και Νιου Γιορκ Ρέιντζερς. Από την πλευρά της, η ομάδα του Φίνιξ έχει πλέον 50 βαθμούς και την 11η θέση της δυτικής περιφέρειας της λίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα