Επέστρεψαν οι Λιφς

Με μπροστάρηδες τους Phil Kessel και Joffrey Lupul, οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς κέρδισαν με 4-1 τους Μινεσότα Ουάιλντ και απέφυγαν την τέταρτη διαδοχική ήττα.

Μάλιστα ο καναδικός σύλλογος δεν είχε μείνει άλλη φορά φέτος μακριά από τα «δίποντα» για τέσσερα συναπτά ματς, οπότε απέφυγε αρνητικό ρεκόρ. Ο Kessel συμπλήρωσε 25 γκολ, ενώ ο Jofrrey Lupul μοίρασε τρεις ασίστ στο αποψινό 4-1, το οποίο απέτρεψε νέα

αποτυχία.

Οι Nazem Kadri, Joey Crabb και Michael Grabovski πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των γηπεδούχων. Αυτά αποδείχθηκαν υπεραρκετά, αφού ο Jonas Gustavsson βρέθηκε σε καλή βραδιά, αλλά απώλεσε το shutout του στο τέλος από γκολ του Nick Johnson.

Πάντως, οι «τρελοί» αγωνίστηκαν χωρίς τους Mikko Koivu, Pierre-Marc Bouchard και Guillaume Latendresse. Μάλιστα έχουν ρεκόρ 2-10-3 από τις 17 Δεκεμβρίου!

Συνολικά, η ομάδα της Μινεσότα έχει 51 βαθμούς και παραμένει εκτός της προνομιούχας οκτάδας της Δύσης, ενώ τον Δεκέμβριο ήταν στην κορυφή του συγκεκριμένου γεωγραφικού γκρουπ. Στην ένατη θέση της Ανατολής παραμένουν, από την πλευρά τους, οι Μέιπλ Λιφς συμπληρώνοντας 51 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα