Προτάθηκε σε Μαρσέιγ και Παρί ο Σισέ

20:46 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, προτάθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μαρσέιγ για την μεταγραφική περίοδο που ξεκίνησε.

Εδώ και 18 ώρες περίπου «τρέχει» η χειμερινή περίοδος των μεταγραφών και αναμφίβολα ένα από τα «hot» ονόματα, όχι μόνο για τους Γάλλους και τους Ιταλούς αλλά και, για όλη την Ευρώπη είναι αυτό του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο μέχρι πέρσι αρχηγός του Παναθηναϊκού,

παρά τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος, δεν φαίνεται να στεριώνει στη Λάτσιο και θέλοντας να έχει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το Euro 2012 εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του επαναπατρισμού. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο ο Σισέ έχει ζητήσει από τους μάνατζέρ του να του βρουν ομάδα τον Ιανουάριο και υπογραμμίζεται ότι αν αυτή είναι στο Championnat τότε θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κληθεί στους «τρικολόρ».

Το δημοσίευμα της «espoirsdufootball.com» αναφέρει πως ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει προταθεί ήδη σε αρκετές ομάδες, μια εκ των οποίων είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως όμως τονίζουν οι Γάλλοι, οι προτεραιότητες των «πρωτευουσιάνων» για τον Ιανουάριο είναι οι Πάτο, Νταμιάο και Τέβεζ και δεν φαίνεται να ασχολούνται με τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Μαρσέιγ για τον Γάλλο φορ είναι πιο ρεαλιστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη Μασσαλία δεν θα έλεγαν όχι στην επιστροφή του Σισέ ο οποίος τη διετία 2006-2008 είχε αποτελέσει την επιθετική αιχμή της ομάδας με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα