Προβάδισμα για Γκάλαξι

07:07 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ισοπαλία 2-2 απέσπασαν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι στο γεμάτο «Rogers Centre» από το Τορόντο και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του CONCACAF Champions League.

Ο καναδικός σύλλογος δημιούργησε ρεκόρ προσέλευσης, καθώς 47.658 θεατές παρακολούθησαν από κοντά τον ιστορικό προημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής. Εντούτοις έφυγαν σχετικά απογοητευμένοι, αφού ο Λάντον Ντόνοβαν ισοφάρισε σε 2-2 στο 88ο λεπτό

ύστερα από κόρνερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ακολούθησε... σιωπή στις εξέδρες με τον πρώην διεθνή Άγγλο μέσο να πανηγυρίζει έξαλλα το 2-2. Άλλωστε οι Γκάλαξι ανέτρεψαν το αρχικό 2-0, με το οποίο προηγήθηκαν στα πρώτα είκοσι λεπτά οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την στήριξη των οπαδών τους. Πρέπει να σημειωθεί πως αμφότερες οι ομάδες έδωσαν το πρώτο τους φετινό επίσημο ματς.

Ο Ράιαν Τζόνσον άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και ο Λουίς Σίλβα διαμόρφωσε το 2-0 στο 16ο λεπτό με κεφαλιά. Ο Μάικ Μαγκί ήταν αυτός που μείωσε σε 2-1 στο 28ο λεπτό, πριν ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά.

Στις 14 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στην «πόλη των αγγέλων». Μετά το 2-2, πάντως, η ομάδα του Λος Άντζελες έχει το προβάδισμα.

Τορόντο: Φρέι, Ασεβάλ, Εκερσλέι, Χάρντεν, Ντάνφιλντ (90' Στίνσον), Φρινγκς, Σίλβα (89' Μαούντ), Κούφερμανς, Τζόνσον, Κοτέρα (57' Λαμπ).
Λος Άντζελες Γκάλαξι: Σάουντερς, Ντουνιβάντ, Φράνκλιν, Μπόγιενς (86' Μπάρετ), Ντε Λα Γκάρζα, Μπέκαμ, Τζούνιορ (87' Στέφενς), Ντόνοβαν, Μαγκί, Μπαντλ, Κιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα