Πρόβλημα με Carpenter στο Σέιντ Λούις

Δεν θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο Chris Carpenter, βασικός starting pitcher των παγκόσμιων πρωταθλητών, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, και πολλά ακόμα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Ο δεξιόχειρας pitcher των «καρντς» διανύει περίοδο αποθεραπείας αναφορικά με τραυματισμό του στον λαιμό. Προέκυψε, όμως, απρόοπτο και η αγωνιστική επανάκαμψη του 36χρονου αθλητή θα καθυστερήσει. Την θέση του στο εναρκτήριο παιχνίδι του 2012 θα

πάρει ο Kyle Lohse.

Παρελθόν το «Dodger Stadium»

Ένα από τα παλιότερα γήπεδα όλου του κόσμου ενδέχεται να αλλάξει όνομα. Φυσικά πρόκειται για το «Dodger Stadium» του Λος Άντζελες. Ενόψει της 50ής του σεζόν στο MLB, οι άνθρωποι της ομάδας που ελέγχεται από την λίγκα εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης των δικαιωμάτων ονομασίας του γηπέδου.

Νέο πενταετές συμβόλαιο για Holland

Το 2015 επρόκειτο να γίνει free agent, αλλά οι Τέξας Ρέιντζερς φρόντισαν να «δεσμεύσουν» από τώρα τον Derek Holland. Συγκεκριμένα του πρόσφεραν 28.5 εκατομμύρια δολάρια για συνεργασία μέχρι το 2018 με τον αριστερόχειρα pitcher.

Ενίσχυση για Ρόγιαλς

Τον catcher, Humberto Quintero και τον outfielder, Jason Bourgeios, απέκτησαν οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Η ομάδα του Μάικ Μουστάκα παραχώρησε στους Χιούστον Άστρος τον minor league reliever, Kevin Chapman.

Ειδικά ο 32χρονος Quintero αποτέλεσε επιτακτική ανάγκη για τους «βασιλικούς». Άλλωστε ο βασικός catcher, Salvador Perez, και ο αναπληρωματικός, Manny Pina, θα χάσουν τους πρώτους δύο μήνες της νέας σεζόν λόγω τραυματισμών.

Τριετές συμβόλαιο σε Hundley

Οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες πρόσφεραν νέο τριετές συμβόλαιο στον catcher, Nick Hundley. Αυτό προβλέπει αποδοχές εννέα εκατομμυρίων δολαρίων στην επιλογή δεύτερου γύρου του ντραφτ του 2005 που κατέχει θέση βασικού.

Μία εβδομάδα έξω ο Cabrera

Ένας τραυματισμός του third baseman των Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Miguel Cabrera, υποχρεώνει την απουσία του για μία εβδομάδα. Πάντως φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της 5ης Απριλίου.

Αρχίζει ο Strasburg

Οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς ανακοίνωσαν πως ο Stephen Strasburg θα αρχίσει την σεζόν σαν pitcher. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα της πρώτης επιλογής του ντραφτ του 2009. Στις 5 Απριλίου, οι «πρωτευουσιάνοι» αντιμετωπίζουν τους Σικάγο Καμπς στο «παρθενικό» τους ματς για το 2012.

Ο γηραιότερος pitcher όλων των εποχών

Στα 49 του και ύστερα από παρότρυνση της συζύγου του, Karen, o Jamie Moyer διεκδικεί θέση στο ρόστερ των Κολοράντο Ρόκις σαν pitcher. Αν ο αριστερόχειρας pitcher πετύχει τον στόχο του, τότε θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης που θα πατήσει βουναλάκι στην 112χρονη ιστορία του MLB.

Επαναφορά και για Pettitte

Έχοντας μείνει μακριά από το άθλημα για έναν χρόνο, ο αριστερόχειρας pitcher, Andy Pettitte επέστρεψε στους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Μάλιστα, ο 39χρονος αθλητής που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση θα εισπράξει 2.5 εκατομμύρια δολάρια, αν πάρει θέση στο βασικό ρόστερ των Νεοϋορκέζων.

Εν τω μεταξύ, ο βασικός sh

Keywords
Τυχαία Θέματα